Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem meghalt a lelkem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem meghalt a lelkem. Elvesztettem akit szerettem. Kérlek írjatok valami pozitívat, mert nagyon fáj! Hogy érezhetném jobban magam, ha most minden olyan gyötrelmes?

Figyelt kérdés
2013. aug. 6. 18:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy nyavalyognék. Egyszerűen csak nagyon friss még az élmény és nehezen tudom egyelőre túltenni magam rajta! És hidd el, minden vágyam az hogy mielőbb talpra álljak! De ehhez idő kell! Most még borzasztóan fáj és emiatt nagyon érzékeny vagyok.
2013. aug. 6. 20:17
 12/16 ASOT ***** válasza:

Holnap megyek egy ügyfélhez kerti tavat ásni, ha gondolod jöhetsz segíteni pár ezer Ft-ot fizetek is érte.

És barnulhatsz is.

2013. aug. 6. 20:22
 13/16 A kérdező kommentje:
Asot, ez nem is olyan rossz ötlet! Még el is mennék segíteni neked!;)
2013. aug. 6. 21:24
 14/16 anonim ***** válasza:
Vond el a figyelmed, járj el a barátaiddal, rendezzetek ottalvós bulikat, stb.
2013. aug. 6. 22:26
 15/16 anonim ***** válasza:
Én is keresztül mentem ezen tavaly nyár végén. Sok okosat nem tudok mondani, meg kell élni ezeket az érzelmeket is aztán az idő múlása sokat segít majd. Bármily hihetetlen is de egy idő múlva már nem fog fájni annyira. Koncentrálj arra hogy kaptál egy új életet és figyeld a megújulást az életedben.
2014. febr. 22. 08:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Most nézem hogy ez korábban íródott mint az en esetem mi van veled azóta?
2014. febr. 22. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!