Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek sértő egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sértő egy ilyen jellegű ajándék?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A helyzet a következő: Három éve vagyunk együtt a párommal és mindig elfelejti az összes névnapot, születésnapot. Ez engem még annyira nem zavarna (bár a saját névnapjára és születésnapjára igen-igen elvárja az ajándékot). Az édesanyjának nemrég volt a névnapja és semmit nem vett neki, ez még nem is gond, de még csak annyit sem mondott, hogy Boldog Névnapot! Az édesanyja majdnem sírva mondta nekem, hogy milyen rosszul esik neki, hogy meghívott minket, mindenki jól belakmározott és szóba sem került a névnapja. Arra gondoltam, hogy bár karácsony még messze van, de vennék neki egy 2014-es naptárt és a családtagok névnapját, születésnapját beleírnám az adott napra, hogy ne felejtse el. Viszont semmiképpen sem akarom megbántani, ezért minden ilyen alkalomnál valami vicces utalást tennék rá. Ti hogyan reagálnátok, ha kapnátok egy ilyen naptárt?

2013. aug. 6. 13:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Hagyjátok az ő eseményeit figyelmen kívül majd éjfél előtt köszöntsétek fel! Ha nem érti "miért kell bunkózni hiszen ez az ő napja" akkor nyugodtan el kell neki mondani!
2013. aug. 6. 13:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó fej vagy, hogy nem hisztizel emiatt. :)

A naptár jó ötlet végül is

2013. aug. 6. 13:34
 3/9 anonim ***** válasza:

Én viszonylag jól fogadnám... Nem kéne venni naptárat :D

De ezt inkább mondanod kéne neki hogy azért illene emlékezni az anyja születés/névnapjára... Finoman megemlíthetnéd neki hogy azért emlékezhetne, felköszönthetné, esetleg ajándékot is vehetne..

2013. aug. 6. 13:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, beszéltünk már erről korábban, akkor azt mondta, hogy minden esemény előtt szóljak neki, de én meg annyira kínosnak érzem, hogy a születésnapom előtt pár nappal megjegyezzem neki, hogy "Drágám, holnapután születésnapom van, ne felejtsd el!" :-)
2013. aug. 6. 13:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez a naptár szerintem fenomenális ötlet. Nekem is lehet, hogy kéne egy ilyent csináltatnom, mert én is ilyen vagyok. Annyi különbséggel, hogy a saját szülinapommal sem foglalkozok túlzottan.
2013. aug. 6. 13:45
 6/9 anonim ***** válasza:
De egyébként tök fura a nővérem is szinte minden dátumot kever, ellenben nekem egyszer elmondják mikor van a szülinapjuk arra is emlékszem sokáig bármilyen jelentéktelen számomra (kollégák születés napja, hát az szinte senkit nem érdekel de mégis emlékszem rájuk). De a naptár a jó! :)
2013. aug. 6. 13:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Itt a gépeden állítsd be a naptárba a név és születésnapokat. időben figyelmeztetni fog.
2013. aug. 6. 14:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez nagyon jó ötlet :D

És mindegy hogy reagál, ha elmagyarázod neki azt, hogy ezzel sok konfliktust tud elkerülni, és ennyivel jobban figyel másokra, és mindenki boldogabb lesz emiatt :D

2013. aug. 6. 14:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Valóban jó ötlet,egy időben nekem is volt,igaz magamnak csináltam. Mostanában már nincs ilyenre szűkségem,megjegyeztem mindenkiét.
2013. aug. 6. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!