Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megtudnátok bocsátani a párotoknak ha azt mondaná nektek, hogy "gyilkos"? Tegyük fel, hogy valóban így van.
Szóval sejtjük,hogy ki vagy,ez a mai napirendi kérdésed?
Holnap légyszi bővebben kérdezz rá,hogy a gyilkosság mégis,hogy volt és ez esetben mi megbocsájtanánk e? stb (tipp holnapra)
Na de azért egy jó tanács,annyira ne lépj Teréz anya nyomdokaiba,nem éri a mai világban ugyanis meg.
Na na erre a kérdésre az egyszerű melléknevet nem lehet
mondani.
Mi is egy egyszerű kérdést teszünk fel, arra nem válaszolsz?
Direkt gyilkolt, gondatlanságból, önvédelemből?
Nem tudom elképzelni, hogy ilyesmit tennék, ezért nem tudom magam beleélni a kérdés adta helyzetbe.
Egyébként kapcsolattól és helyzettől függ, hogy mit tudnék megbocsátani.
Hát többiek úgy érzem ezt ma nem tudjuk,meg erősen hárítva van a kérdés bővebben.
Ez viszont nekem olybá tűnik,hogy nem önvédelemből volt,legalábbis én simán beírnám.
Mivel az nem is gyilkos kategória szerintem,hanem a normális életösztönből fakadó önvédelem.Nálam legalábbis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!