Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kocka/gamer fiúk (és a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kocka/gamer fiúk (és a barátnőik), válaszolnátok egy kérdésre?

Figyelt kérdés

Mennyire igénylitek a szexet?

Bocsi, tényleg érdekel.

A barátom igazi gamer, napi 10 órát játszik, ha épp nem, akkor youtube-on néz játékokról videókat.Ha itt vagyok is, az együtt töltött idő 40%-át kb a gépnél tölti, ami nem is zavar. De ha próbálom szexre csábítani, és épp benne van 1 játékban, nem jön, csak ha vége a körnek, ez COD-nál nem zavaró, de mondjuk a BF-nél már igen. Próbáltam vetkőzni erotikusan vetkőzni, erre leugatott, hogy ne vonjam el a figyelmét... Ez nálatok mennyire jellemző?Mert én nem értem, én is rengeteget játszom (a laptopom hozzám van nőve), akkor is, ha vele vagyok, de bármikor kilépek, ha kell.

Lányok, akiknek kocka a barátotok van, nektek kincs ilyen problémátok függetlenül attól, hogy ti kockák vagytok vagy sem?

Nem fűzök hozzá sok reményt, de nagyon remélem, hogy vannak itt hasonló kaliberű kockák, mint ő.

Az olyan válaszok, hogy biztos megcsal meg stb. nem érdekelnek, nem csal meg, ő tényleg ennyit igényel.

2013. aug. 5. 09:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
En jatszanek tovabb..:) Csak veled :P
2013. aug. 5. 10:22
 12/18 anonim ***** válasza:
Én barátom is kocka, és én is. De ha együtt vagyunk, akkor vagy együtt játszunk, vagy nem játszunk. Ha olyan játékkal játszunk, amiben nem baj, hogy abbahagyjuk, akkor spontán jöhet a szex is. De ha meg nem, akkor végigjátszuk és utána :P Ilyennel sosincs gond. Te barátod ebből a szempontból olyan fura... Beszéld meg vele, hogy téged ez zavar. Lehet, hogy magától nem vette észre.
2013. aug. 5. 10:24
 13/18 A kérdező kommentje:

Engem egy pillanatig sem zavar. :D Néha kicsit bosszant, de sosem zavar igazán. Mi is rengeteget játszunk együtt, de szerintem nem lehet állandóan.

Nincs mit megbeszélni vele, egyszerűen arra voltam kíváncsi, hogy a többi fiúnak mennyire van a szexre igénye... Mert azt mondják, hogy a fiúk mindig mennyire vágynak rá, nálunk meg fordítva van. :D

2013. aug. 5. 10:52
 14/18 anonim ***** válasza:

Én pont ugyanígy voltam és utólag visszagondolva nagyon szégyellem is magam. Sokszor volt nálam a barátnőm és nem vele foglalkoztam, hanem inkább sza**kodtam a gépen. Szex igényem az folyamatosan csökkent a kapcsolatunk alatt valamiért, aztán odáig fajult a végére, hogy csak pár hetente egyszer "szeretkeztünk". Néha már nekem kellett könyörögnöm neki, hogy legyen valami.

Vége is lett a kapcsolatnak, de nem csak az én hibám volt; mert később már azért persze sokkal jobban odafigyeltem rá, mert éreztem, hogy kellemetlen az ilyen hozzáállás.

(Egyébként titeket "kocka" lányokat hol lehet megtalálni? Igazán érdekelne, ha már itt tartunk.)

2013. aug. 5. 11:52
 15/18 A kérdező kommentje:

14-es köszönöm a válaszod, bár nem megnyugtató... :(

A többi lányt nem tudom hol találod, de engem xfire-ön éés az airsoft pályán. Azaz x-en nem, mert szerintem szánalmas, ha valaki csak azzal akar elismerést szerezni a fiúk körében, hogy neki van puncija... :D

2013. aug. 5. 12:04
 16/18 anonim ***** válasza:

# 15:

Köszönöm a választ. A barátod tényleg egy bolond, hogy egy ilyen aranyos lányt ennyire hanyagol...

2013. aug. 5. 12:08
 17/18 anonim ***** válasza:

Olyan nagyon ritkán van, hogy együtt vagyunk és ő játszik, én meg csak vagyok. Ez többnyire csak akkor fordul elő, ha olyan játék van meg neki, ami nekem nincs és meg akarja mutatni

Ilyenkor később én ülök oda kipróbálni, ő meg mellém, a navigátor ülésbe :D

HA játszunk, akkor leginkább Steames játékot multiban ( pl. KF, L4D,Borderlands..)

HA épp szexelni van kedv, akkor meg szeretkezünk :) Ha kell, hát, otthagyjuk a játékot ( az adrenalinlöket után jót lehet szeretkezni:D ) :)

Olyan persze előfordul néha, hogy valamelyikünknek épp nincs romantikus hangulata, de az nem a játék miatt van.

2013. aug. 5. 23:49
 18/18 anonim ***** válasza:

Hát azért figyelni kell a K/D ratiora is :P

Mit nem adnék én egy ilyen lányért :O

2013. aug. 6. 04:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!