Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ellenzik a szülők egy 14 éves lánynak hogy 18 éves fiúval legyen együtt?

Azért mert a 18 éves fiú MEG AKARJA dugni a leányzót.
Nem kell ezt túlbonyolítani.
értem felfogtam köszönöm a válaszokat!
de nekem ne mondja senki hogy 17-18 évesen felnőtt
szerintem épp hogy egy 14 éves komoly gondolkozású egy 18 éves, nem annyira komoly fiúval ér fel

Buta tinik állandóan jöttök itt az "érett gondolkozással".
Most őszintén, MINDEN kapcsolat alapja a sexualitás. A fehérlovas herceget meg a lányregényes hősszerelmeseket el kell felejteni. Ők az 1%. Ti meg a 99%....
És igen - az egyenesgerincűeket kivéve - minden pasi azt mondja, hogy jajj így szeretlek, úgy szeretlek, várok rád a sexel amíg csak akarod. De 1 hónap múlva fel fogja hozni, hogy nem-e sz0pnád le, nem-e dugnánk már egyet. Aztán úgyis beadod a derekadat.
És az esetek 90%-ában a butácska tizenéves lánykáknak ez el sem jut az agyáig. Ahogy most éppen neked se nagyon ahogy látom.
A szüleid féltenek, ennyi. Nem véletlenül. Én sem engednék se a lányomhoz se a keresztlányomhoz közel egy ilyen "nagyfiút" se. Tökénél fogva lógatnám fel az erkélyre ha összefutnánk. Aztán mehet a saját korosztályához.
Amgy meg azt hiddel nekem, hogy csak a LOOSER csávók keresnek maguknál 3-4 évvel idősebb lányokat. Az igazi pasiknak 18 éves korukig saját korabeli lány kell, 18 felett (amíg értelmes felnőtté nem válik) meg 18 éves.

"szerintem a kor nem befolyásolja a gondolkodásmódját valakinek"
Na látod, most bizonyítottad be az éretlenségedet.
A választ már tudod.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!