Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ellenzik a szülők egy 14 éves lánynak hogy 18 éves fiúval legyen együtt?

14 éves még gyerek, bármennyire is hiszik magukat az ilyen korú lányok "nagynak"!
22/F

Bár én pont 14éves vagyok,de azt gondolom,ez nagyban függ a lánytól és a fiútól is!No meg persze a szülőktől.De,hogy eláruljak egy titkot,az amit előttem írtak(hogy más az igényeik) nem minden esetben igaz.Egyik barátnőm most töltötte a 15-öt,a barátja pedig 18,vagyis 19lesz.Tehát ha azt nézzük köztük is pont 4év van és 9hónapja vannak együtt.Szeretik egymást és boldogok,a szülők is elfogadták,hogy szeretik egymást.
Szóval szerintem ez függ a fiútól,a lánytól és a szülőktől.
Persze a szülők féltenek,szeretnének megóvni minket...de lássuk be ez úgy sem sikerül nekik!
14,5/L

de utolsó válaszoló!
azért gondolkozz egy kicsit...van aki érett gondolkodású.Nem dicsekedni akarok,de a szüleim megmondták,hogy érettebb vagyok a korosztályomnál.Nem smárolok,járok,szexelek fűvel-fával(sőt szűz vagyok,nem volt még barátom,sőt nem is smároltam még) meg nem r.bancoskodok.
utolsó előtti voltam.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!