Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem találják soha meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találják soha meg az emberek az életben a valódi tökéletesen megfelelő párjukat. Miért nem találnak egymásra ebben a világban?

Figyelt kérdés

2013. aug. 4. 22:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Így van, vagyunk páran. Én is itt vagyok és én is boldog vagyok a párommal 20 éve. Persze, hogy vannak vitáink, hiszen önállóan gondolkodunk. Vannak hibáink is, ezeket megtanultuk elfogadni. Megismertük, megszerettük egymást és ásó, kapa, nagyharang.

Nagyon sokan olyan álmokat kergetnek maguk előtt, amelyek elérhetőek, de nem biztos, hogy szükségük van rá. Csak hajszolják magukat előrébb: jobb autó, nagyobb ház, stb. Mindenki bele van csömörödve a munkába, hogy előre jusson, hogy többnek látsszon annál, ami valójában. És közben sokan elfelejtenek normálisan viselkedni, emberi módon bánni a másikkal, vagy akár mindenkivel.

Ugyan hogyan találnának egymásra normálisan ezek az emberek? Néha van egy-egy kivétel, de ma már teljesen megértett divat szinglinek lenni. Csak később, amikor már nem lehet gyermekük jönnek rá, hogy mekkora hiba volt ...

43/F

2013. aug. 11. 22:08
 12/15 A kérdező kommentje:

"Csak később, amikor már nem lehet gyermekük jönnek rá, hogy mekkora hiba volt ..."

Ez a kulcsmondat. Ez nem csak nekik lesz hiba, hanem a másik fél is ugyanígy járhat az ő hülyeségük miatt

2013. aug. 12. 23:36
 13/15 anonim ***** válasza:
-.-
2013. szept. 7. 12:22
 14/15 A kérdező kommentje:
"Tény, hogy a magyar nők nagyon műveletlenek és sokszor ostobák (tisztelet a kivételnek persze), sajnos szappanoperákon és kiskegyeden szocializálódtak, ez részben a (most majdnem azt írtam, hogy söldfötét) földsötét műveletlenségüket és a fehér paripán érkező herceg betoppanásáról szóló tévhiteiket, igényeiket is kialakította. Volt alkalmam tapasztalni élőben is, unokatesómon, aki egy görög isten külsejével rendelkezik, aranyszívű, okos, intelligens, stabil állása, szerető családja van, van humora - és mégis nagyon nehezen talált barátnőt. Annyi volt a bűne, hogy nem a legújabb márkás cuccokban jár, nem német autóval gurul a dizsi elé - tekintve, hogy dizsibe sem jár - és hasonlók. Mostanra hálistennek talált egy nagyon helyes lányt, szorítok is, hogy tartós legyen, mert elkeserítő volt látni, ahogy szenved. "
2013. szept. 10. 20:46
 15/15 anonim ***** válasza:

Ennél a kérdésnél kifejtettem. A 15. hozzászóló vagyok. Szerintem ezért!

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2013. nov. 4. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!