Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találják soha meg az emberek az életben a valódi tökéletesen megfelelő párjukat. Miért nem találnak egymásra ebben a világban?
Így van, vagyunk páran. Én is itt vagyok és én is boldog vagyok a párommal 20 éve. Persze, hogy vannak vitáink, hiszen önállóan gondolkodunk. Vannak hibáink is, ezeket megtanultuk elfogadni. Megismertük, megszerettük egymást és ásó, kapa, nagyharang.
Nagyon sokan olyan álmokat kergetnek maguk előtt, amelyek elérhetőek, de nem biztos, hogy szükségük van rá. Csak hajszolják magukat előrébb: jobb autó, nagyobb ház, stb. Mindenki bele van csömörödve a munkába, hogy előre jusson, hogy többnek látsszon annál, ami valójában. És közben sokan elfelejtenek normálisan viselkedni, emberi módon bánni a másikkal, vagy akár mindenkivel.
Ugyan hogyan találnának egymásra normálisan ezek az emberek? Néha van egy-egy kivétel, de ma már teljesen megértett divat szinglinek lenni. Csak később, amikor már nem lehet gyermekük jönnek rá, hogy mekkora hiba volt ...
43/F
"Csak később, amikor már nem lehet gyermekük jönnek rá, hogy mekkora hiba volt ..."
Ez a kulcsmondat. Ez nem csak nekik lesz hiba, hanem a másik fél is ugyanígy járhat az ő hülyeségük miatt
Ennél a kérdésnél kifejtettem. A 15. hozzászóló vagyok. Szerintem ezért!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!