Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is jobb ha inkább befejezem vele?
Figyelt kérdés
A barátom aki 48 éves mindig a fejemhez vágja apró,szúrka piszkálos megjegyzéseivel hogy nem segítek neki anyagilag. Valóban így van de azért mert amikor már másodszorra is rájöttem hogy ilyen anyagi segítség és nagyobb közös vásárlás után kiderült hogy ő még más nők után is koslat mindenféle társkereső oldalakon,nagyon gyorsan beszüntettem a segítségnyújtást és a közös nagy vásárlásokat. Megmondtam neki hogy még is mit képzel,hogy anyagilag finanszirozzam a lakásfelújjitását úgy hogy ő más feléis kacsintgat?! A probléma hogy nem jutott el az agyáig amit mondtam és ahelyett hogy örült volna hogy ezek után még mellette maradtam,még is tovább piszkál a pénzügyi dolgok miatt. Most ott tartok hogy inkább szakitok vele és visszaköltözöm a saját lakásomba mert most már nyugalmat szeretnék.2013. aug. 4. 21:48
1/8 anonim válasza:
Szerintem ez jogos. Ne szponzort akarjon keresni a te személyedben.
2/8 anonim válasza:
Vele élsz nem? Az ő pénzén élsz. Addig akárhova tekinget igenis kötelességed beleadni a kasszába.
Az, hogy máshova kacsingat. Anyám... legylél már észnél, fogd magad és szakíts vele. Ennyi. Tudod kinek kéne egy ilyen pali..
3/8 anonim válasza:
inkább hagyd, ennél már csak rosszabb lesz
4/8 anonim válasza:
Mások után koslat és te még vele vagy? Én már rég dobtam volna. Legyen önbecsülésed, te ennél többet érsz!
6/8 A kérdező kommentje:
2-ke ! Nem az ő pénzén élek és ha olvastál a sorok között ,írtam hogy belesegítettem az anyagi dolgokba amíg észre nem vettem hogy engem csak ki akar használni. Ha nem becsülte meg azt ami eddig volt akkor most magára vessen és keresgéljen nyugodtan a társkeresőn hátha megint talál olyat akit kihasználhat.
2013. aug. 4. 21:57
7/8 anonim válasza:
én ezt értem, de attól függetlenül, azok után is nála éltél, azt hogy előtte besegítettél az egy dolog, az akkora vonatkozott és nem mostanra
8/8 A kérdező kommentje:
a fő gond inkább az hogy meg se akarta érteni azt amit én mondtam neki .Ez az ami miatt bepöccentem hogy valószinűleg ő természetsnek gondolja ezt a szitut,egyik nőt kihasználjuk ,másikat megdugjuk. Nekem meg most az lesz a természetes hogy nagyon gyorsan eltűzök tőle.Köszi a válaszokat.
2013. aug. 4. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!