Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért keresnek a csajok náluk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért keresnek a csajok náluk mindenképp magasabbat férfiakat? Egészséges dolog ez egyáltalán?

Figyelt kérdés
A társkereső és egyéb oldalakon a nők 95%-a minimum 5-10cm-el magasabb társat keres. Normálisak ezek a nők szerintetek? Én ellenpéldaként a való életben rengeteg olyan párt látok, ahol a nő a magasabb vagy kb. egyforma magasságúak. Létezik egyébként ennyi magyar pasi, amekkora igény van erre? Ha rajtuk múlna akkor mindenkit magasító plasztikai műtétre küldenének? Miért kell a nőknek állandóan ilyen magast igényt támasztaniuk. A média már teljesen meghibbantotta őket.

2013. aug. 4. 20:46
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ilyenkor a férfiaknak kell nagyobb (30-35 éves kor alatt) kompromisszumot kötni. 30-35 éves kor felett meg majd a nőknek.
2013. aug. 4. 22:09
 12/16 anonim ***** válasza:
59%

Én mindíg magamnál jóval magasabb srácokat kerestem.. Az elvem az volt, hogy soha nem jövök össze olyan sráccal, aki nem magasabb nálam,legalább 5 centivel.

Aztán megismertem a mostani párom, aki 2-3 centivel még alacsonyabb is nálam. :)

2013. aug. 4. 23:10
 13/16 anonim ***** válasza:
21%
#10 Ha ezen múlik, akkor nem vagy finnyás ribi, mert nem fontos számodra, h értelmes legyen.
2013. aug. 5. 08:00
 14/16 anonim ***** válasza:

A legtöbb férfi magasabb nálam, pedig 170 cm vagyok. Nem is udvarolt nekem nálam alacsonyabb pasi, nem is gyakran látok ilyet. Az én korosztályomban a legtöbb fiú 180 cm felett van. Ezt tapasztaltam már a gimiben is, és az egyetemen is.

Most ez véletlen?

2013. aug. 7. 04:41
 15/16 anonim válasza:
Hm.. az én 180 centim mellett nem hiszem, hogy egy 170 cmes ffival jól mutatnánk... :D legyen legalább akkora, mint én :) 19L
2013. aug. 28. 23:05
 16/16 A kérdező kommentje:
A válaszokból az jön le, hogy a legtöbb embernek csak a külsőségek számítanak és az a legfontosabb a válaszadóknak.
2013. aug. 29. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!