Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő kell h egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő kell h egy lány továbbálljon egy 3 éves kapcsolat után és mással legyen?

Figyelt kérdés
találkozgatok egy lánnyal 2 hete kb már smároltunk is viccelődünk, kedveljük egymást, de ő mégis azt mondja hogy ő még nem akar kötődni senkihez...mit csináljak?
2013. aug. 4. 18:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Legyél türelemmel, vagy hagyd ott, mást nem tudsz csinálni. Partnerfüggő a dolog, én nagyon sokáig nem tudtam elfelejteni az előző barátnőmet, több csajom is volt utána, de egyik se volt az igazi - amíg meg nem ismertem a mostanit, pár hétre rá egyáltalán nem érdekelt az előző.
2013. aug. 4. 18:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha elég jól nézel ki, fél perc. Ha nem, egy élet is kevés. Magyarul azért mondja ezt, mert számára nem nézel ki elég jól, így sose fog összejönni veled.
2013. aug. 4. 18:45
 3/4 A kérdező kommentje:
nem az a baj hogy rosszul nézek ki, már régebbóta tudom hogy bejövök neki..mondta is...aztmondta hogy senkihez sem akar még kötődni...pedig ő is jól érzi magát velem azt mondja..
2013. aug. 4. 18:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha igazán bejönnél neki, összejönne veled, és nem keresne kifogásokat.
2013. aug. 4. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!