Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő kell h egy lány továbbálljon egy 3 éves kapcsolat után és mással legyen?
Figyelt kérdés
találkozgatok egy lánnyal 2 hete kb már smároltunk is viccelődünk, kedveljük egymást, de ő mégis azt mondja hogy ő még nem akar kötődni senkihez...mit csináljak?2013. aug. 4. 18:34
1/4 anonim válasza:
Legyél türelemmel, vagy hagyd ott, mást nem tudsz csinálni. Partnerfüggő a dolog, én nagyon sokáig nem tudtam elfelejteni az előző barátnőmet, több csajom is volt utána, de egyik se volt az igazi - amíg meg nem ismertem a mostanit, pár hétre rá egyáltalán nem érdekelt az előző.
2/4 anonim válasza:
Ha elég jól nézel ki, fél perc. Ha nem, egy élet is kevés. Magyarul azért mondja ezt, mert számára nem nézel ki elég jól, így sose fog összejönni veled.
3/4 A kérdező kommentje:
nem az a baj hogy rosszul nézek ki, már régebbóta tudom hogy bejövök neki..mondta is...aztmondta hogy senkihez sem akar még kötődni...pedig ő is jól érzi magát velem azt mondja..
2013. aug. 4. 18:48
4/4 anonim válasza:
Ha igazán bejönnél neki, összejönne veled, és nem keresne kifogásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!