Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy így érzek ennyi év után?
Figyelt kérdés
A barátommal már együtt vagyunk 4 éve. Nagyon szeretem, de valahogy mostanába nem akarok vele lennni. Folyton itt van nálunk, szinte itt lakik. Először nagyon jó volt, de mostmár szinte megőrít. Nincs semmi szabadidőm, nem lehetek egyedül egy pillanatra se. Szinte már irritál ha hozzám szól. Nagyon rossz hogy ezt érzem, mert közbe meg szeretem, de nem tudom hogy mondhatnám meg neki hogy már sok belőle úgy hogy nem bántom meg.2013. aug. 4. 10:47
1/6 anonim válasza:
mond, hogy picit egyedül szeretnél lenni, vagy a barátaiddal
2/6 A kérdező kommentje:
Hát igen ez a másik gond, hogy az egyik legjobb barátom fiú (megjegyzem ismerem mióta az eszemet tudom szóval nem kéne féltékenykednie) de ha találkozunk ő is mindig ott liheg a nyakamba. Én egy részről megértem, de már megfojt a szeretetével.
2013. aug. 4. 10:51
3/6 anonim válasza:
ezt ebszéld meg vele, lehet tud változtatni, de lehet nem.
4/6 anonim válasza:
Elgondolkodtam rajta, hogy vajon mi lenne, ha együtt is élnétek.. Más valakivel járni, és más folyton együtt lenni. Gondolom még nagyon fiatalok vagytok, és még nem vagy rá kész, hogy lekösd magad, ezért zavar az álandó jelenléte.
Mondd neki azt, hogy "esélyt sem adsz rá, hogy hiányozz, el fog laposodni a kapcsolatunk." Ez általában bejön.
5/6 anonim válasza:
ennek annyi, semmi más
mi lenne, ha Ti együtt élnétek, de semmi gond, mert ez nem jön el, ugyanis ennek a kapcsolatnak vége, mert nem vagy szerelmes, ez már megszokás
szakíts és keressél mást, ez már nem fog változni
6/6 anonim válasza:
Velem is volt már ilyen amikor 2-3 hetet 0-24ben együtt voltunk, olyankor én is besokkolódtam, feszélyezett az, hogy itt van, pedig imádtam őt. Próbáljatok külön lenni 1-2 napig, próbáld lefoglalni magad másokkal is. Nem hiszem, hogy emiatt véget kéne vetni egy kapcsolatnak. Egyszerűen ilyen a természeted. Ezzel nincs baj. Később vagy változik, vagy nem. Nem tudom, hogy dolgoztok-e vagy sem, de ha két dolgozó emberről van szó, akkor az is benne van, hogy napközben dolgoztok, és csak reggel és este látjátok egymást (jobb szituáció), de az is más, ha 0-24ben melletted lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!