Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből vehetem észre, h a barátnőm nem szeret?
Az az érzésem,h csak mondja..
Nem rég vagyunk együtt,sajna én túl korán vallottam szerelmet,akkor még ő is azt mondta,h viszont szeret,de kiderült,h nem igaz,de most megint mondja,viszont nem vagyok ebben biztos..
Szóval pár dolgot szeretném ha írnátok,amik egyértelműen egy szerelmes lányra jellemzők.
#1. Ekkora baromságot... milyen a külsőn múlik a szerelem? Persze tudom valaki kicseszett veled aztán jön most a sírás, meg az okádjuk le a nőket állapot. Nem érdekel.
Kedves kérdező. Szerelmes lány. Vannak olyanok akik nem mondják szavakkal és csak nagyon ritkán éreztetik. Ők is azok csak egyszerűen félnek attól, hogy elveszítenek valakit aki fontos a számukra, azzal, hogy túl közel kerül hozzájuk.
Vannak olyanok akik mondják szavakkal és ereztetik is. Az ilyenek legtöbbször állandóan lógnak a srácon és szívük szerint menne a nyálazás egész nap.
Vannak azok, akik, mondják de nem éreztetik. Ők félnek valamiért a testikontaktustól. Lehet előzőleg történt vele egy s más és most tart valamitől.
Úgy gondolom nem kell állandóan mondani a másiknak azt, hogy "szeretlek." Csak talán egy jeles alkalomkor, vagy éppen akkor amikor tényleg úgy érzed nagyon fontos számodra a másik.
Egy lányra bőven elég ránézni és már abból meg lehet mondani, hogy szerelmes-e vagy sem. Abból ahogyan rád néz látni.
"Ekkora baromságot... milyen a külsőn múlik a szerelem?"
Attól, h te nő vagy, és nem veszed észre magadon, még így van. Minél jóképűbb vki, annál jobban odavagytok érte.
"Egy lányra bőven elég ránézni és már abból meg lehet mondani, hogy szerelmes-e vagy sem. Abból ahogyan rád néz látni."
Na ez viszont baromság. Ti nők szerettek minden kis apróságba belemagyarázni mindent, és mindennek az ellenkezdőjét is.
Az exem minden volt csak jó képű nem. Ha annyira akarod küldök róla képet.. Nem kell általánosítani. Attól, hogy te nem fogtál ki egy olyan lányt, aki a belső értékeket nézni, az nem jelenti azt, hogy nincs.
És az a mondat, hogy lehet látni, hogy néz rád... istenem ne értsetek már mindent szó szerint. Természetes, hogy akit szeret arra másképpen nézel.. idióták..
Tény, hogy nagyon sok lánynak kell a külső is ahhoz, hogy szerelmes legyen. Sokan nem tudnak ettől elvonatkoztatni, nagyon sokan. Persze, kivétel van, de igen ritka. Én speciel egy lányról tudom biztosan azt mondani, hogy na igen, neki nem számít a külső ilyen szempontból. A többi, szinte mind tanubizonyságot tett arról, hogy igenis ez kell nekik a nagy szerelemhez.
Egyébként, ha így érzed, akkor valószínű,hogy így is van. Én is ezt éreztem annó és kiderült, igazam volt. Habár nem tudtam miért s miből tudom, de tudtam.
Én egyből szakítanék, csak húzás az egész, nem beszélve arról, hogy te is ezen gondolkozol. Mi értelme van a dolognak, ha közben állandóan arra gondolsz, vajon szeret-e.
Volt egy nőm, aki nagyon szeretett engem, de sosem tudott belémszeretni. Tényleg nagyon szeretett, mikor szakítottam vele, nagyon szomorú volt, megtört. Ennek ellenére nem ment neki a dolog.. és akárhogy is nézem, belsőre nagyon összhangban voltunk, még most is biztos vagyok benne, hogy a külsőm az, ami nem fogta meg, vagyis inkább ami akadály volt.
Ha szerelmes, akkor nem gondolkozik. Mikor van valami programja, hívd el máshova magaddal. Egy szerelmes lány könnyen el fog menni veled. Viszont, amelyik nem az, az simán az eszét fogja követni és nem fog azon gondolkozni, vajon jól tette-e.
#5 Majd ha találok olyan lányt, akinek a belső is számít, akkor elhiszem, h van ilyen. A jetiben se hiszek, de ha szembetalálkoznék vele, hinnék.
Az pedig, h nem kell szó szerint érteni, tipikus példája, h ti nők elvárjátok az embertől, h gondolatolvasó legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!