Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajokat nagyon zavarná, ha ilyen lenne a párja?
Tehát tegyük fel, hogy össze jössz egy jókis pasival, akivel komolyra fordulnak a dolgok és össze költöztök.
De később megváltozik, és Wow őrült lessz belőle.
Gondolj bele haza érsz a munkából, a párod már otthon gépezik.
Szóval mikor haza érsz szépen köszönsz neki, erre ő javábon nyomattya a Wowot.
Nemhogy nem áll fel a székből és oda megy megölelni, hanem mégcsak rádsem néz, a tekintete szorosan a monitorra tapad.
Véreres szemmel és verejtékes arcal tolja a duelt, miközben te várod, hogy legalább annyit mondjon, hogy szia.
Mintha ottsem lennél, csak az a fontos neki, hogy elne veszítse a duelt. xD
Annyira bele éli magát a játékba mintha az élete múlna rajta.
Benneteket mennyire zavarna ha ilyen lenne a pasitok?
Ez kábé olyan mintha halai lennének. Nem társ. Lapátra vele.
Vagy ha nem akkor úgyis félreqr.
Hát ha a párom ezt csinálná, és még köszönésre se méltatna akkor leülnék a saját gépemhez belépnék a karimhoz, rá irnék hogy vegyen már észre, lealáznám duelbe aztán elhívnám egy rhc-ra. xD
...
Mikor össze jöttünk kocka volt és alkalmazkodtam hozzá. Másfél évet pocsékoltam el az életemből azzal hogy napi 10-15 órát játszottam és ez halál komoly. Utánna feleszméltem hogy ez mégsem jó igy. Otthagytam, azóta nekem van életem, neki meg egy atom gires palája, de azt hiszem mind a ketten jobban jártunk igy.
Szóval ha valaki wow kocka lesz akkor sajnos le kell mondani róla, mert ez egy olyan játék amire nagyon rá lehet függeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!