Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Játszik velem? Nem érzem h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Játszik velem? Nem érzem h szeretne. Vagy csak jelen pillanatban érzem így?

Figyelt kérdés

Úgy volt hogy átmegyek ma délután a barátomhoz mert megbeszélte velem.De mivel ilyenek a szüleim (féltenek de most nem ez a lényeg) nem engedtek el.Szökni nem akarok meg ő sem akarja hogy elszökjek.Nem ugyanabban a városban lakunk (10 km van köztünk:( ).Mikor mondtam neki azt mondta hogy jó akkor nem talizunk.Elkezdetem sírni mert ilyen nincs hogy ha nem mehetek át hogy kettesben legyünk meg a többi akkor már nem is kellek neki..?

Nem tudom ez most azért van mert nem is szeret?Ha eddig kibírta szex nélkül (másfél év) akkor most miért ne bírná h nem megyek át?Szeret egyáltalán?

15/L

2009. okt. 25. 12:34
 1/7 anonim ***** válasza:

szeretni szerintem szeret de a f@sza kilehet azzal h mindig csak ö megy hozzátok!

értsd meg őt is

2009. okt. 25. 12:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Mintha ő írta volna.Én teljességgel megértem.De engem nem engednek el.És ezt nem értem meg.Mert h milyen kicsi vagyok még...Ilyenek a szüleim.Ma is vagy 20 percig kiabált velem anya mert "nem tudom felfogni"...
2009. okt. 25. 12:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Másfél év nem semmi. Ha eddig kibírta veled - szex nélkül- ezután is ki fogja bírni. Másfél évig szerelem nélkül nem lehet együtt lenni. Ha nem szeretne már rég vége lenne, te is tudod. Szeretett volna ő is találkozni, bízott benne hogy sikerül, erre bejelented neki hogy nem megy. Neked is rosszul esne. És lehet h ő is azt gondolja hogy nem szereted, mert nem mész el hozzájuk.( Tudom nem a te hibád, de ha rögtön szexelni akarsz vele, ne csodálkozz ha a szüleid nem engednek el hozzájuk...) Meg kellene ezt beszélnetek sürgősen mielőtt késő nem lesz. Vele is és a szüleiddel is. Mondd el nekik, hogy szeretitek egymást, és semmi butaságot nem fogsz csinálni amikor ott vagy, időben hazaérsz majd stb. De ne szegd meg amit ígérsz mert akkor elszáll a bizalom, és akkor már azt nehéz lesz visszaszerezni.

Sok sikert!;)

2009. okt. 25. 13:03
 4/7 A kérdező kommentje:

A szüleim nem tudják hogy szexelni akarok ők mindig azt hiszik hogy kislány vagyok.Nem gondolnak bele abba hogy milyen döntéseket hoznak ellene és ellenem-ellenünk.Velük nem lehet ebszélni.Ha elkezdem elkezdenke kiabálni meg egyfeszt ugyanazokat a kérdéseket teszik fel(pl. miért jobb ott mint itt?)

Nem értem milyens zülő az olyan aki nem akarja hogy a gyereke boldog legyen.Jó mert hogy 15 év múlva........Kit érdekel mi lesz 15 év múlva?Ha így haladnak meg se érem a 15 év múlvát!

2009. okt. 25. 13:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Te jó ég...Ennél több hibával írni se tudtam volna.Bocsi
2009. okt. 25. 14:00
 6/7 anonim ***** válasza:
mondd azt hogy a barátnődhöz mész :) tudom ez nem egyenes dolog, dehát ha valamit nagyon-nagyon tiltanak a szülők, úgyis az lesz a vége hogy valami kamuval mégis megcsinálja a gyerek :D
2009. okt. 27. 10:31
 7/7 anonim ***** válasza:

nemazér de 15 évesen még kicsit korai a sex, szvsz... ráérsz azzal...

ha elakarsz menni meg úgyis elmész... énis utálok hazudni, és nem is szoktam, de ienkor... ha nincs más... ha szereted megteszed érte hogy nem oda mész mint amit mondasz otthon...

2009. okt. 27. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!