Mit szól egy cica az emeleti lakáshoz? Nem szeretne kiugrani egy "óvatlan pillanatban"?
Kiugorhat, ki is eshet.
Az elsőről simán földetér - semmi gond.
Ha az ötödiknél MAGASABBAN vagytok, akkor pedig talpra fog esni - ha puha a föld, akkor szintén nincs gond.
A kettő között lehet baj.
Mi anno a 3emeleten laktunk,volt nekem egy sziámi macskám,ő sose ugrott ki az erkélyre járt nyáron napozni a virágládába,ő is figyelte a madarakat,de csak vércsogott rá és lapult,néha mikor sétált a virágláda szélein,megse mertem szólalni lene essen,de soha nem esett le ügyes macsek volt.
Sajnos kishugom megszületett és elajándékoztuk,mivel kisbaba mellé nem jó a macska,szintén bérházba 3-ik emeleti lakásba került tőlünk nem messze ez lett a veszte,ha tudtam volna sose adom oda,az történt ugyanis hogy a gazdái elmentek otthonról és nyitva hagyták az egyik ablakot,nem volt rajta szunyogháló,semmi,a macska ott ücsörgott,nézeleödött a nyitott ablaknál,mikor hazajöttek a gazdik a macskát kicsapta a huzat,nem a macska volt a béna a huzat lökte ki az ablakon,túl is élte volna az esést,de az első emelet alatt védőrácsok voltak kitéve, és sajnos szegényt kettészelte az egyik,tragikus baleset volt évekig nem mondták el nekem a szüleim hogy már ő nincs meg,mikor megtudtam még évekig sirattam szegényt,imádtam azt a macskát,súlyos hiba volt elajándékozni!
Vigyázz nagyon a macskádra,főleg ha nincs szunyoghálotok,mert akár a huzat is művelhet ilyen dolgokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!