Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon rossz ötlet voltam? Többi lent

Figyelt kérdés
van egy fiú akivel volt köztünk valami és én nagyon beleszerettem.A fiúnak lett egy barátnője.Én nem tudtam sehogy sem elfelejteni és összejöttem a legjobb haverjával.De én nem őt szeretem akivel összejöttem.A fiúval azóta is elég jóban vagyok és tudom hogy barátilag fontos vagyok neki .Azért jöttem össze vele mert azt hittem így elfelejtem de nem .meg azért hogy azt higgye boldog vagyok + a haverjának bejövök.A fiú örül hogy összejöttem a spanjával mert ő boldog hogy járunk és azt hiszi én is és nem aggódik értem hogy a padlón vagyok miatta.Szóval rajtam kívül mindketten boldogok.De lényegében mindegy hogy jároke a fiúval mert így se úgy se vagyok boldog .Jó ötlet hogy összejöttem vele ?legalább ők boldogok ha én nem is .mi lenne ez esetben a legjobb döntés?mit kellene tennem?

2013. aug. 3. 18:03
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
az első..
2013. aug. 3. 18:36
 12/15 anonim ***** válasza:
77%
hogy ís gondolhattam h ennyi ésszel idősebb lehetsz, am meg ha szeret akkor várni fog rád.
2013. aug. 3. 18:37
 13/15 A kérdező kommentje:
De most akkor ha még őt szeretem és reménytelen akkor azt várjátok hogyha ő kell és reménytelen akkor soha ne jöjjek össze senkivel? ? magyarázd már el!
2013. aug. 3. 18:44
 14/15 anonim ***** válasza:

Azt magyarázzuk, hogy amit teszel az tisztességtelen. Nem vagy különb azoknál a srácoknál akik csak a szex miatt használják ki a nőket.

Te is ugyanazt játszod, csak nőben. Emberlieg is és nőként is elindultál a lejtőn.

Senki nem várja tőled, hogy húzz apáca ruhát... de ugyanakkor arra sem kért senki, hogy hazudj, játszd a mártírt. Mert ez minden csak nem párkapcsolat. Ezzel te sem leszel lelkileg előrébb és még abba a hittben is ringatod magad, hogy milyen jó kislány vagy, mert feláldoztál x hónapot/évet mások boldogságért.

Ha ezt úgy 5 évvel később is eljátszod a kedves párod fog elsőnek arcon köpni és csak aztán szép sorban mindenki. Mert amit csinálsz, az nem önfeláldozás, az egy nagy hamis színjáték amiben semmi köszönet és dicséret nincsen. Akár kiderül, akár nem. (és a te érdekedben mondom: ne derüljön ki soha)

Ha tömören megakarom fogalmazni: egy hazug mártír vagy. Attól meg az emberek 80%-ának felfordul a gyomra.

2013. aug. 4. 11:40
 15/15 anonim ***** válasza:

14. Lényegében leírta a tutit.

15éves vagy,sajnos nagy az esélye,hogy kapni fogsz még néhány hasonló arconcsapást,de ez akkor sem megoldás.

Sztem mindenki járt már úgy hogy nem 'kapta' meg azt a vkit akit szeretett volna,de ez nem jelenti azt,hogy össze kell jönnöd olyannal akinek te tetszel de ő neked nem.

Jártam már így hogy szerelmes voltam,ám ez egyoldalú volt részemről. Egy másik lány meg rámhajtott de nem jöttem össze vele mert,nem éreztem iránta semmit.

Most is így vagyok,egyoldalú a szerelem(én is úgy gondolom h barátként fontos vagyok neki ,de próbálok a lehető legkevesebbet beszélgetni vele,és most sem jönnék össze olyannal akinek tetszem de ő nekem nem,csak azért h én legyek az irgalmas szamaritánius)

amit sztem tegyél:szakíts a sráccal, és kerüld a másik srácot. Ha nagyon kérdezi h miért,akkor meg legyél őszinte. Ha te ís úgy állsz hozzá,akkor idővel jobb lesz.

2013. aug. 4. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!