Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon rossz ötlet voltam? Többi lent
Azt magyarázzuk, hogy amit teszel az tisztességtelen. Nem vagy különb azoknál a srácoknál akik csak a szex miatt használják ki a nőket.
Te is ugyanazt játszod, csak nőben. Emberlieg is és nőként is elindultál a lejtőn.
Senki nem várja tőled, hogy húzz apáca ruhát... de ugyanakkor arra sem kért senki, hogy hazudj, játszd a mártírt. Mert ez minden csak nem párkapcsolat. Ezzel te sem leszel lelkileg előrébb és még abba a hittben is ringatod magad, hogy milyen jó kislány vagy, mert feláldoztál x hónapot/évet mások boldogságért.
Ha ezt úgy 5 évvel később is eljátszod a kedves párod fog elsőnek arcon köpni és csak aztán szép sorban mindenki. Mert amit csinálsz, az nem önfeláldozás, az egy nagy hamis színjáték amiben semmi köszönet és dicséret nincsen. Akár kiderül, akár nem. (és a te érdekedben mondom: ne derüljön ki soha)
Ha tömören megakarom fogalmazni: egy hazug mártír vagy. Attól meg az emberek 80%-ának felfordul a gyomra.
14. Lényegében leírta a tutit.
15éves vagy,sajnos nagy az esélye,hogy kapni fogsz még néhány hasonló arconcsapást,de ez akkor sem megoldás.
Sztem mindenki járt már úgy hogy nem 'kapta' meg azt a vkit akit szeretett volna,de ez nem jelenti azt,hogy össze kell jönnöd olyannal akinek te tetszel de ő neked nem.
Jártam már így hogy szerelmes voltam,ám ez egyoldalú volt részemről. Egy másik lány meg rámhajtott de nem jöttem össze vele mert,nem éreztem iránta semmit.
Most is így vagyok,egyoldalú a szerelem(én is úgy gondolom h barátként fontos vagyok neki ,de próbálok a lehető legkevesebbet beszélgetni vele,és most sem jönnék össze olyannal akinek tetszem de ő nekem nem,csak azért h én legyek az irgalmas szamaritánius)
amit sztem tegyél:szakíts a sráccal, és kerüld a másik srácot. Ha nagyon kérdezi h miért,akkor meg legyél őszinte. Ha te ís úgy állsz hozzá,akkor idővel jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!