Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő alatt találtál párt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő alatt találtál párt?

Figyelt kérdés
Hónapok óta keresgélek de nem találok megfelelőpartnert:(
2013. aug. 3. 10:18
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

31 vagyok és azért is mondom nekik mit szeretnék mert ha esetleg valamelyik nem akar akkor felesleges az egész minek töltsek el időt vele ha végül úgysem akar semmit.

Találkoztam már olyannal aki azt mondta ő is azt akar meg minden taliztunk majd a végén közölte,hogy komolyabb kapcsolat nem lehet.(

2013. aug. 3. 11:01
 12/24 anonim ***** válasza:
Én nem keresgéltem. Rám talált. De ehhez előtte kellett az önbizalmam újbóli felépítése az előző kapcsolatom után. Úgy építettem újra az önbizalmamat, hogy csak magamnak akartam megfelelni. Úgy öltöztem, úgy viselkedtem, hogy én érezzem jól magam, nem úgy, ahogy esetleg "illene", ahogy esetleg "mások elvárják" egy ennyi éves nőtől. A jó ízlés határain belül persze. Mentem állásinterjúra, és a buszon összefutottam egy rég látott ismerősömmel, aki elkérte a telefonszámomat. Így indult. Két éve együtt vagyunk.
2013. aug. 3. 11:03
 13/24 anonim ***** válasza:

Akik komolyan gondolják azok nem igazán mondják ki.Hanem úgy teszik.

A családalapításhoz meg sok sok év kell.

A képcserés témával mi a gond?Nem hiszem,hogy olyan rossz eset lennél

2013. aug. 3. 11:04
 14/24 anonim ***** válasza:
Előzőleg neten keresgéltem, de ott nagyon sok a link alak. Aki nem akar semmit, csak beszélgetni, általában nős. Aki túl gyorsan a szexre tér, az nem is akar többet, csak szexet (persze a felesége vagy a tartós kapcsolata mellett). A duma persze megvolt, hogy "41 éves vagyok, családot szeretnék" meg "egy célért futunk".
2013. aug. 3. 11:07
 15/24 anonim ***** válasza:
Az ilyen szöveg nem mindenkinél duma, teljesen megértem a kérdezőt is, hogy ezzel kezdi.
2013. aug. 3. 11:22
 16/24 A kérdező kommentje:

Sok pasi is azt mondja családot akar meg minden majd első kérdése bejövök neked lefeküdnél velem?Hát jó:(((Na ez is egy link

Igen a társkereső oldalon nézelődtem

2013. aug. 3. 11:36
 17/24 anonim ***** válasza:
már másfél éve nem találok, és nincs is kilátásban senki. igaz még "csak" 26 vagyok, szóval egy kis időm van még válogatni.
2013. aug. 3. 11:40
 18/24 anonim ***** válasza:
Az én kedvenc kérdésem ez: "kivel élsz?" amikor azt írom: szülőkkel, azonnal kilépnek. Volt egy olyan is, akivel tök normálisan elbeszélgettem, 1-2 hónap után találkoztunk, együtt töltöttünk 1 hetet, aztán közölte, hogy ezalatt az egy hét alatt nem történt semmi olyan, amitől engem képzelne el élete párjának. Úgyhogy találkozzunk még: ő külföldön él, de évente 2-3 alkalommal hazajön. Még hívogatott, de nem akartam vele többször találkozni.
2013. aug. 3. 12:32
 19/24 anonim ***** válasza:
Jaja, a kivel élsz... Nameg a viszontválasz, hogy ennyi idősen már le kellett volna valamit tenni az asztalra.
2013. aug. 3. 12:55
 20/24 anonim ***** válasza:
19: igen, le kellett volna már annyi idősen tenni valamit az asztalra. Úgy érzem, tettem már le "valamit" az asztalra, bár még nincs lakásom. Felelősséggel gondolkodtam és nem vettem fel lakáshitelt azért, hogy majd a dupláját fizessem vissza.
2013. aug. 3. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!