Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat jelent egy száll vörös rózsa?
Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 00:13
1/8 anonim válasza:
hát még egy szál. :) Egyébként kérdés mikor, kitől, miért. Csupán ennyi mindentől függ a kimenet :)
2/8 anonim válasza:
Igen. De ha a lány nincs felkészülve a fogadására, elriasztja.
3/8 anonim válasza:
igen legalábbis mutatja hogy komolyak a srác érzései :)
de engem pl az ilyenek inkább zavarba ejtenek, szóval ha egyszer randiznánk nem jó taktika nálam :P
4/8 anonim válasza:
Egy kicsit tényleg ijesztő, de szerintem ennek ellenére tök hatásos tud lenni. Én egyszer kaptam...az tény, hogy visszautasítottam a fiút, de amikor odaadta a rózsát, teljesen bekészültem...tiszta rosszul éreztem magam, hogy pont egy ilyen rendes gyereket utasítok el:P
5/8 A kérdező kommentje:
jó de mi járunk egy hete. most féljek hogy nem fogja elfogadni?
2009. okt. 25. 10:15
6/8 anonim válasza:
neeeem!!! Én elolvadnék, ha valaki vörös rózsát adna nekem!! :)
De szerintem ezt nem egy hét után kéne eljátszani, hanem kicsivel később.
7/8 anonim válasza:
Véleményem szerint sokat jelent, bárkinek is adod. Megijedni tőle? Badarság... A rózsa sokat mond, de függ, hogy milyen színű... fehér rózsa pl a tisztaságot, tiszteletet jelenti és így tovább... én egy vörös rózsát nem akárkitől fogadnék el, mivel párom van, de udvarlásnak mindenféleképpen remek :) Szóval hajrá, add oda neki :)
8/8 anonim válasza:
én egy hónapra vettem a barátnőmnek...
utána hajlakkal fújta, h nem hervadjon el. ha nem jelentene semmit, nem hiszem, hogy fújta volna...
üdv
ax
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!