Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan érjem el, hogy a fiúm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy a fiúm 1,5 hónap után "bevigyen" a baráti körébe?

Figyelt kérdés

Légyszíves adjatok tanácsokat, valami megoldás biztosan van!

Nagyon szépen kérlek segítsetek!!

2009. okt. 24. 23:40
 1/5 anonim ***** válasza:
szia! másfél hónap alatt remélem sikerült kiismerned, hogy hova jár szórakozni, esetleg haverokkal merre mennek... egyszer említsd meg h téged is érdekelne a dolog, pl egy koncert, vagy csak a kedvenc kocsmájuk, egy focimeccs sem a világ vége(:D), és ide úgyis jönnének a haverjai is. szerintem egy srác örül, ha jóban vagy a haverjaival, így nem kell választania a programok közül. persze át sem kell esni a ló másik felére, és csak közös programokat szervezni velük. de ha pl egy haverja keresi vagy átjön hozzá, akkor te is bemutatkozhatsz neki.
2009. okt. 25. 00:00
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen, értem én...

De az olyan ciki, hogy én mondom neki, hogy "vigyél magaddal" :(

Azt szeretném, ha magától jönne rá erre...

2009. okt. 25. 00:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Mi lenne,ha nem akaszkodnál rá? Keress te is barátokat, ennek így nem lesz jó vége.

Majd elhív, ha akar.

2009. okt. 25. 00:53
 4/5 anonim ***** válasza:

mi még 5 hónap után se járunk együtt bulizni, én a csajokkal megyek, ő haverjaival, nálunk is sok veszekedés volt emiatt, mert szerettem volna vele lenni, de neki nagyon fontosak voltak haverok, én szakítani akartam, ő nem engedett el, mindketten engedtünk.

szerintem is szólj nyugodtan, hogy szeretnél velük menni, ha nem lenne gond, de ha nem akarja, ne erőltesd nagyon. nehéz egyedüli csajnak lenni egy fiútársaságban, mert ott a pasi is másképp viselkedik, mint veled, és nem csak veled fog foglalkozni. én alapban csak fiúkkal szoktam lógni, de nem is kezelnek a haverjai csajként...

2009. okt. 25. 09:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Néha finoman utalj rá,hogy mehetnétek közösen a barátaival. Csak beülni valahova meginni valamit vagy áthívhatná magához pár haverját úgy,hogy te is ott vagy. Erőltetni nem kell. Engem 1 hét után bemutatott,ami nagyon jól esett tehát tudom mit érzel így,ennyi idő után. De ha komolyan gondolja,nem fog elmaradni a dolog.
2009. okt. 25. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!