Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy hívjam fel magamra egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívjam fel magamra egy 15 évvel idősebb srác figyelmét?

Figyelt kérdés
én 19 vagyok és nagyon szerelmes...
2013. aug. 2. 10:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Utolsó.. Attól még, hogy valaki vonzódik egy nála idősebb férfihoz, nem lesz apakomplexusos. Olyan "jó" látni, hogy ezzel a szóval, hogy apakomplexus, mindenki csak dobálozik, de azt se tudják, mit jelent. Kifejteném a jelentését: Az apjával rossz kapcsolata miatt, egy az apja korabeli vagy idősebb férfival próbálja az elvesztett időt pótolni, a párjában az apját keresi, aki soha sem gondoskodott róla/figyelt rá. Nekem remek a kapcsolatom apukámmal, mégis az idősebbek jobban vonzanak.

#1 voltam.

2013. aug. 2. 11:35
 12/23 anonim ***** válasza:
76%
AZ, hogy valaki AZ idosebb pasikra bukik, nem egyenlo AZ apakomplexussal. Nezz utana mielott okoskodsz.
2013. aug. 2. 11:51
 13/23 anonim ***** válasza:
9-esnek: bocsánatot kérek, hogy komolyan vetted a hülyeségemet.
2013. aug. 2. 12:41
 14/23 anonim ***** válasza:

# 9/13, te egy 34 éves férfit srácnak neveznél észlény?

Vagy csak a srác és a nagytata létezik, a kettő között nincs más?

Észlényke, előbb gondolkodj, aztán oktass másokat!

2013. aug. 2. 12:43
 15/23 anonim ***** válasza:
én is fel szoktam kapni a vizet, de ilyenen... hagyjuk már.
2013. aug. 2. 12:53
 16/23 anonim ***** válasza:
#14 Klimaxolsz?
2013. aug. 2. 13:13
 17/23 anonim ***** válasza:

11,12

Nyilván azért keresi egy olyan társaságát, akinek teljesen más az értékrendje, a hozzáállása a dolgokhoz, mert lelkileg egészséges.

2013. aug. 2. 13:34
 18/23 anonim ***** válasza:
utolsó, ez irónia volt? :D
2013. aug. 2. 13:37
 19/23 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 11:12

Az a szánalmas hogy te és még páran betegnek nevezitek ezt csakmert biciklibelsőben éltek és fogalmatok sincs milyen is a külvilág!

Ez normális! Már több ezer éve! Sokféle ember él ezen a földön sokféle igényekkel. Egyik ezt szereti a másik azt.

Az hogy egy 19 éves nagykorú lány szeret egy 35 éves nagykorú férfit az normális! Ha neked nem akkor menj ki és ismerkedj a világgal amiben élsz!!!

2013. aug. 4. 17:32
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Az tegnapelőtt 13:34, de mindegy, neked elnézem.

Az, hogy valami sokszor előfordul, nem jelenti, hogy normális. Ez egy nagyon buta következtetés.

Ráadásul nem tudom te milyen zugban élsz, de mifelénk nem túl sok pár van, akik között ilyen nagy a korkülönbség, és komoly kapcsolat lenne. Házaspárt, akik 20+ éve együtt vannak ilyen korkülönbséggel, például egyet se tudnék mondani a kisvárosomból.

Ennek egyszerű oka van, mégpedig hogy ez így nem működik. Egy normális 34 éves férfi nem tekint egy 19 éves lányra úgy, mint akivel kapcsolatot akar. Maximum úgy, mint egy friss punci, amit használhat, amíg a csaj hülye.

És ez sajnos tényleg sokszor előfordul a világban, viszont ez egy egyoldalú kapcsolat, a férfi kihasználja a lányt, amíg az elég buta, hogy beadja a derekát ilyesmire.

Volt osztálytársam is volt hasonló kapcsolatban, köztük 16 év volt, a férfi miután rájött, hogy ingyen szüzet kaphat bemesélt neki minden szart, hogy majd családot alapítanak meg ilyesmi, pont amit a lány hallani akart. Persze aztán ebből nem lett semmi, azóta szegény pszichológushoz jár, és alig enged közel magához valakit.

Ha szerinted ez normális, akkor te golyót érdemelsz a szemeid közé.

2013. aug. 4. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!