Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelembol vagy megszokásbol?
Figyelt kérdés
Van két ismerosom,akik egy ideje már egyutt vannak.(fiu-lany).Boldogan eldegelnek,osszevesznek valamin szakitanak de ra egy ket napra megint egyutt vannak, egy ideig megint szent a béke aztán megint szakitanak de megint kibekunek és ez megy korbe korbe. Szerelem ez ? Vagy már csak megszokás? Se vele se nélkule ?2013. aug. 1. 23:58
1/4 anonim válasza:
Ez inkább szenvedés...volt ilyenben részem,nem ajánlom senkinek,erős pasi létemre megviselő a sok vitatkozás,stb..
2/4 anonim válasza:
Igen pont ahogy leírtad, se veled se nélküled. Szerintem valamilyen szinten szerethetik egymást de mégsem annyira. Régen lehett hogy nagyon jó volt nekik az eggyütt töltött napok és ezt akarják újra élni de nm sikerűl nekik de mégsem tudják egymást elfelejteni. Legalábis szerintem mert nekem is volt egy ilyen ismerősöm de a végén szakítottak.:(( De ez csak az én véleményem...
3/4 A kérdező kommentje:
csak van egy gond ezzel.. a fiú nagyon tetszik és szeretném ha kozelebb kerulnénk egymáshoz, jobban megismernénk egymást, de nem szeretnék egy olyan lány lenni aki szétver egy kapcsolatot..várjak hátha szakitanak véglegesen ? vagy ?
2013. aug. 2. 00:11
4/4 anonim válasza:
Ami xarul működik azt nem kell félteni. Mond meg neki h randiznál vele ha egyedülálló lenne. Aztán majd ő eldöntni tud-e szakítani. Rávenni úgyse tudnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!