Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiatalkorban kezdett párkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatalkorban kezdett párkapcsolatok tartósak vagy sem? Többi lent

Figyelt kérdés
Pl.:van egy 18 éves lány és egy 21 éves srác, összejönnek és vagy 10 éve együttvannak az jelentheti azt, hogy össze is házasodnak? Vagy inkább elkezdenek másra vágyni?
2009. okt. 24. 19:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Értem.De gondolom azért nem számoltok be a másiknak erről. Én ezt nem bírnám, mert alapból betegesen féltékeny vok sajnos, tudom pedig, hogy a tiltott dolgok édesebbek...
2009. okt. 24. 20:26
 12/15 anonim ***** válasza:
én 14 voltam,a fiu18.7év után idén májusban szakítottunk,unalmas volt.és a 7év alatt se eljegyzés,se esküvő,se gyerek,semmi..csak ugy elvoltunk.ebből majdnem 4év együttélés volt.én most 22,ő 25 éves.pedig mi is ugy voltunk,hogy majd ugyis lesz valami,de aztán jött egy 3.nekem,és ő akkora hatással volt rám,h egyik napróla másikra kiléptem a biztosból a bizonytalanbas.az uj sráccal 2hónapig tartott,aztán vége lett.nagyon megviselt,de szeptemberben kibékültünk,és minden tökéletes.:-)az exnek is lett uj b.nője....
2009. okt. 26. 18:48
 13/15 anonim ***** válasza:

A barátom most 21 éves, és 6 hónap után közölte, hogy nemsokára el fog hagyni, mert ő még fiatal, élnie kell..de még nyugi van még szeret egy kicsit, majd szól, hogy mikor fog elhagyni....ezt mondta

19/L

2009. okt. 26. 19:04
 14/15 anonim ***** válasza:
de kemény!én kihajítanám.ne félj,utána rágná a küszöböt.ha meg nem,akkor felesleges rá pazarolnod az idődet!
2009. okt. 26. 19:11
 15/15 anonim ***** válasza:

19:04-es vagyok

Tudom, igazad van csak az ember lánya olyan idióta tud lenni amikor nem lát a szerelemtől..:(

2009. okt. 26. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!