Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiatalkorban kezdett párkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatalkorban kezdett párkapcsolatok tartósak vagy sem? Többi lent

Figyelt kérdés
Pl.:van egy 18 éves lány és egy 21 éves srác, összejönnek és vagy 10 éve együttvannak az jelentheti azt, hogy össze is házasodnak? Vagy inkább elkezdenek másra vágyni?
2009. okt. 24. 19:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ritka az ilyen szép szerelmi történet. Általában ilyenkor az szokott lenni, hogy egy idő után keresnek más partnert vagy szét mennek. Írom, hogy nagy általánosságban. Mindig vannak kivételek amik erősítik a szabályt.
2009. okt. 24. 19:56
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát én 15 voltam, a párom 21 amikor összejöttünk. 12 éve vagyunk együtt, és szerintem együtt öregszünk meg. A szex azért más tészta, mindketten vágyunk néha egy kis változatosságra... ;)
2009. okt. 24. 19:57
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok olyan fiatal pár van akik összejönnek 17-18 évesen együtt vannak évekig, és azután döbbennek rá hogy hoppá ki se élték magukat és hogy nekik másokat is ki kell még próbálniuk!!!!Ezért szokott legtöbb esetben véget érni az ilyen szerelem!!!Szerintem inkább legyenek a pár tagjai idősebbek és ugymond "kiéltek" hogy el tudják dönteni h nekik már nem a buli, a vadászat kell hanem egy biztos megbízható boldog párkapcsolat!
2009. okt. 24. 19:58
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ebben a mai tetves világban mindig eszébe jut valamelyik félnek a félretekintés. A kísértés qrva nagy. Az első kommentelő jól mondta, vannak még kivételek...

Csak nem sok sajnos...

2009. okt. 24. 20:03
 5/15 A kérdező kommentje:
A második válaszolónak! : és ezeket a szexuális dolgokat hogy oldjátok meg, már ha nem túl intim a dolog? :D félreléptek?
2009. okt. 24. 20:07
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Köszi utolsó válaszoló. Igen sajnos az ilyen szép szerelmek nagyon ritkák. Mondhatnám úgy is,hogy ritka mint a fehér holló.
2009. okt. 24. 20:08
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

hát ez nem a kortól függ hanem a 2 embertől.

például mamám és a papám 17 és 19 éves volt amikor összeházasodtak és azóta is együtt vannak több mint 40 éve :)

2009. okt. 24. 20:08
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

A mai világban sajnos egyre ritkábbak az esküvőig tartó kapcsolatok, a fiatalok nagy többsége nem találja meg az első párban az igaz, őszinte, tiszta szerelmet :( Vannak olyanok is, akik az első szerelem alkalmával rátalálnak életük párjára, de ez az eset naon ritka:(

Sajnos én is megtapasztaltam, h az első szerelemben nem életem párját találtam meg, pedig nagyon szerettem a fiút :(

19/L

2009. okt. 24. 20:13
 9/15 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk már nagyon régóta együttvannak, de nem terveznek se gyereket, se semmit, akkor azok nagy valószinüséggel nem maradnak együtt, nem?
2009. okt. 24. 20:15
 10/15 anonim ***** válasza:
43%

2. vagyok. Igen, meg van engedve. :D Bár így fele akkora sincs a kísértés, mintha tiltott lenne. Mi úgy gondoljuk, hogy a házasság nem börtön, engedjük egymást élni, de közben mindig ott vagyunk egymásnak. Csak a szex miatt, azért, hogy mással is szexelhessünk, felesleges lenne elválnunk, én azt nagy butaságnak tartom.

De teszem hozzá, hogy azért nem arról szól a dolog, hogy minden nap, minden héten, minden hónapban félrelépünk. Csak nagy ritkán fordul elő, amikor tényleg nem bírunk ellenállni a kísértésnek... :)

2009. okt. 24. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!