Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok szerintetek csúnya vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek csúnya vagyok?

Figyelt kérdés

Mert még sose volt barátnőm és végülis lehet, hogy azért is lehet mert kicsit visszahúzodó vagyok és irigyek mert mindkettő szülőm ott tanít abban a suliba ahová én is járok.

[link]

2013. aug. 1. 17:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Úgy nézel ki mint egy fogykos.
2013. aug. 1. 17:44
 2/14 anonim ***** válasza:
Foglalkozz magaddal,mert így nagyon nincs emberi formád.
2013. aug. 1. 17:45
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem lennél Te olyan rossz ha kicsit tényleg foglalkoznál Magaddal.
2013. aug. 1. 17:47
 4/14 anonim ***** válasza:
Teljes külső átalakítás...legfontosabb a testtartás...húzd ki magad!! Hajaddal sem ártana valamit kezdeni, bár nem lenne olyan vészes ha látszana,h. van önbizalmad...úgy nézel mint akit most visznek akasztani.
2013. aug. 1. 17:48
 5/14 anonim ***** válasza:

Maradjunk annyiban,hogy ez a kép nem valami előnyös.

Rád férne egy kis stílusváltás(más frizura,ruházat, kontaktlencse)és egy kis testtartás lecke.

Így akár jól is nézhetnél ki.

2013. aug. 1. 17:49
 6/14 anonim ***** válasza:
huh.. változtass magadon vmit
2013. aug. 1. 17:50
 7/14 anonim ***** válasza:
Legyél egy kicsit férfiasabb. DE amugy átlag vagy.
2013. aug. 1. 17:50
 8/14 anonim ***** válasza:
Uh, elég szomorú, ha ez az átlag...
2013. aug. 1. 17:58
 9/14 anonim ***** válasza:

Van valami nyomós okod rá, hogy így nézel ki? Szerintem nincs, akkor miért nem adsz magadra? De wowba a paladinod már biztos 85-ös.. :D

Hordhatnál normális ruhákat, menj el fodrászhoz és sportolj kicsit. Nem nagy dolog

Amúgy hány éves vagy?

2013. aug. 1. 18:54
 10/14 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok.
2013. aug. 1. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!