Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék elmenni? Lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék elmenni? Lányok, mennyi idő után sikerült?

Figyelt kérdés

A hüvelyi orgazmusra gondolok, szeretkezés közben. 3 hónapja élek szexuális életet, és nem sikerült még elmenni. Nem vagyok ellazulva, vagy mi lehet a gond?

kinek sikerült rögtön, s kinek csak az idő múlásával?

2009. okt. 24. 18:31
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
A pasid rosszul csinálja.
2009. okt. 24. 18:36
 2/10 anonim ***** válasza:
A nőknek a hüvelyi orgazmust legtöbbször tanulni kell!!! Van akinek sose sikerül, van akinek kis idő elteltével vagy lehet hogy csak évek múlva!!!3 hónap nagyon nem sok ahhoz hogy kétségbe ess! Tapasztald ki hogy mi a jó hogy csinálja a barátod h neked is jó legyen és előbb utóbb biztos sikerülni fog. Ha meg nem akkor ott a csiklói orgazmus, az is tud nagyon jó lenni!!:) Nekem spec nem ment egyből sőt elég sok idő kellett ahhoz h rájöjjek mi meg hogy jó nekem!!! A mostani párommal szex közben mindig sikerül (kiv 1-2 alkalom amikor nem)! 23/L
2009. okt. 24. 18:41
 3/10 A kérdező kommentje:
Neked mennyi idő kellett hozzá?
2009. okt. 24. 18:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát pár év, kb 2 biztos :)
2009. okt. 24. 18:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Én 3 éve vagyok együtt a barátommal, de még 1x sem sikerült. De volt egy alkalom amikor úgy élveztem el, hogy bennem volt a pénisze de akkor a csiklóm szorosan hozzá ért a testéhez és lehet, hogy attól élveztem el valójában, igazából a mai napig nem tudom eldönteni, hogy az akkor hüvelyi orgazmus volt e vagy sem. De ez csak 1x volt. Szerintetek mi lehet nálunk a probléma? Légyszíves írjatok!
2009. okt. 24. 19:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Én 4hónapja vok együtt úgy is abarátommal, az elején nekem se sikerült, csak pár hete élvezezem. eleinte mikor nem mentem el szex közben utána újjazottt és úgy siekrült h elengedtem magam meg sokat segített hogy izgatta a csiklóm és mióta szex közben ezt is bevetjük sikerül.
2009. okt. 24. 19:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nos a volt barátnőmet nekem se sikerült eljuttatni a csúcsra, ekkor beújítottuk kicsi Johnyt, a rózsaszin vibrit, aztán házi feladatként kiadtam neki a gyakorlást. Meg is lett az eredménye:)
2009. okt. 24. 20:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Hogyan menj el? Állj fel és menj ki az ajtón! :P
2009. okt. 24. 20:36
 9/10 A kérdező kommentje:

hajh, de vicces vagy drága :)

Többieknek köszönöm a válaszokat :)

2009. okt. 25. 00:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Én lassan 4 éve élek szexuális életet,több partnerem is volt,de senkivel sem sikerült még,azzal sem aki amúgy nagyon jó volt az ágyban. De másképp meg el tudok menni,tehát annyira nem foglalkoztat. A szeretkezést meg enélkül is tudom élvezni.
2009. okt. 26. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!