Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párodat választanád vagy a legjobb barátodat? Tanácsokat kérnék!
figyelj. fél, hogy újra megtörténik. ha bizik benned, ha nem, akkor is fél ettől. egyébként tökre megértem a srácot. Több megoldás is van erre.
1. Bemutatod neki a srácot, hogy összehaverkodjanak ( a fiúk hamarabb lesznek haverok, mint a nők)
2. Nem találkozol kettesben a fiúbaráttal (egyébként minek is kéne kettesben találkozni? felénk ezt pincsulásnak hívják a fiú részéről) és úgy találkozol vele hogy összefuttok néha több emberrel azt csá. fbookon meg beszélgettek
3. teljesen leszarod a fiúbarátot, így a párod megnyugszik teljes mértékben
4. csinálod azt amit eddig, a párod elhagy.
tehát sehogy se jössz ki jól belőle, egyébként ha akkora nagy barátod, megértené hogy a párodnak ez szr helyzet
Ha TÉNYLEG olyan jó barát, és nem a kósza numera reménye táplálja az irántad érzett "önzetlen" baráti szeretetet, akkor
EGYÉRTELMŰ, HOGY A BARÁTOMAT VÁLASZTANÁM! Pasid még lehet 100 meg 100. A biztosat a bizonytalanért nem érdemes feláldozni!
Hát igen, ez a különbség. Én nem tiltom el a barátomat az exeitől, ahogy ő sem engem. Jó barátaim maradtak és néha találkozok velük. A párom is beül néha kávézni az exeivel.
Ráadásul van egy lány, akivel mondhatni napi kapcsolatban van a munkájának köszönhetően.
Szóval igen, igazságtalan, hogy eltiltja bárkitől is.
Azt, aki a fontosabb!
Attól is függ, milyen komoly a kapcsolat.
Én a páromat, mert ő a társam, elvileg vele fogom leélni az életem, vele hozok közös döntéseket, vele alapítok családot, vele osztom meg mindenem. A barátok is nagyon fontosak, de egyet nem árt tudni: bizonyos idő után a barátok is családot alapítanak, és akkor már a családjuk lesz az első.
hát, nekem is volt egy kisebb "kalandom" a legjobb barátommal egyszer (nem feküdtünk le, de majdnem), majd a későbbi komoly párkapcsolatomban a párom alig akarta elfogadni a legjobb barátomat, hiába magyaráztam neki, hogy ő csak barát...
a történet vége az lett, hogy végül én is rájöttem, hogy nem csak barát, szakítottam az akkori párommal, és két éve együtt vagyunk...
Nem tudom,hogy milyen barátság az,ahol d*gtok..:D
Nekem is a legjobb barátom fiú,évek óta,és soha semmi sem történt,pedig párszor egy ágyban is aludtunk.:D
Szóval én a legjobb barátomat választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!