Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, járnátok olyan sráccal akinek nincs pénze, de megtesz értetek bármit, kedves, rendes, családcentrikus?
25 éves vagyol, sajnos egy munkahelyik balesetben megsérültem egy éve, leszázalékoltak. Rendesen dolgozni már valószínűleg nem fogok tudni. Kapom a rokkantságit, de nem ülök azért tétlenül. Vigyázok a szomszédok kutyáira, elvégzek nekik néhány dolgot amit meg tudok csinálni (kevés pénzért) most próbálok keresni valami otthonról végezhető munkát.
Szóval ez a helyzet velem, nincs kilátásban hogy havi százezreim legyenek meg autóm, nyaralni járjak külföldre, stb.
Mit gondoltok, érdemes még beleélnem magam hogy egyszer lesz egy párom? Az a baj, hogy tudom milyen fontosak az anyagiak a napi megélhetéshez is, gyerekkoromban erre ment rá a szüleim házzasága.
Nagyon szeretnék családot meg hogy szerethessek valakit. Amúgy jóképűnek mondanak, de amint megtudják az állapotomat (kívülről annyira nem látszik, nem vagyok kerekesszékben vagy ilyesmi) azonnal lekoptatnak vagy eltesznek barátnak
Mi történt veled? :(
Nem lenne jó esetleg egy szakmát vagy diplomát lerakni?
Hidd el te is jobban érzed magadat.Ez ki fog ütni az arcodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!