Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy a fiúk megnézik a szép lányokat, de mit csináljak, ha ez rosszul esett tegnap a barátomtól?
Tegnap a vonatállomáson voltunk, vártuk a vonatomt, hogy haza menjek a barátomtól. Végig beszélgettünk, nevetgéltünk, és nagyon lelkesen mesélt nekem valamiről. majd messziről(a barátom mögött), megjelent egy lány. Fekete haj, rózsaszín fültágító, fehér cicanadrág, fehér felső, babaarc. A barátom hátrafordult, észrevette. Majd vissza rám, majd megint hátra. Majd megint rám, de nekem feltünő volt az, ahogy hátranézett. Majd eljött mellettünk a lány, és láttam, ahogy a barátom tetőtől talpig végigmérte majd alig fordult hátra. Nekem ez olyan szinten rosszul esett(pedig nem vagyok az a típus, aki ilyenért hisztizik), de ez nagyon rosszul esett. Nem mondtam el neki, aztán elválásnál kaptam egy hosszú csókot. Mondta, hogy megvárja, míg felszállok a vonatra. Szállok fel, és ránéztem a barátomra, de akkor is a messze távolba nézett, amerre a lány van, majd elment, úgy, hogy még else indult a vonat. Amikor elindult a vonat, a barátom már biciklivel hazafele tartott, én meg odaintegettem neki, és nézte is a vonatot, hogy hol vagyok.
TUDOM, hogy túlreagálom, de mit csináljak, hogy ne essen rosszul? Nem hisztiztem neki, nem is tudja.
Hát igazából ez megse fordult a fejembe, de lehetséges ez is! :) Bár azért ez nem volt oylan csúnya lány, meg hátulról végigmérte.:) De lehetséges!Köszönöm a válaszokat! :)
Nagy gondot nem fogok ebből keríteni, egyszeri alkalom, előfordul. Igyekszem szép lenni, aztán..:) Meg ha olyan pillanat van lehet megemlítem.:)
Haveri társasággal végigmértünk egy vékony csajt. Aztán összenéztünk és az egyik bekiabált, hogy láttátok miylen jó segge volt? Aháztunk. Persze nekem nem ez volt a gondolatomban, hanem az, hogy milyen löttyedt. Vékony, löttyedt, skinny fat.
Kérdező, régebben nagyon hisztis voltál. Sajnos aki hisztis, az egész életében az marad. Persze lehetnek kivételek, de nem gonodlom, hogy vannak. Csak a matematika tiszteletére adom meg az esélyt ennek.
Köszönöm a válaszokat!! :)
Mostmár megnyugodtam.:)
Igen, régen tényleg nagyon hisztis voltam, belátom...és kicsi az esély, hogy megváltozzon valaki, de nekem tényleg sikerült, a barátom is látja, hogy mennyit változtam! :)
Sokmindenben próbálok változni, mert a hiszti nem megoldás erre rájöttem. Azzal mindenkit elmarhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!