Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy vissza kapjam a szerelmem?
Figyelt kérdés
Hosszú évek óta együtt vagyunk és még mindig nagyon szeretem! Úgy érzem én jobban szeretem őt mint ő engem vagyis nem igazán mutatja ki. Kapcsolat elején sokat udvarolt nekem és meglepett sok mindennel. Többet csókolt régen, mint most.Jobban oda figyelt rám és mindig hiányoztam neki. Ma már nem is törődik velem és el felejti a dolgokat, pedig nem kérek nagy dolgokat tőle. Sokat gondolkodtam a kapcsolatunkon, de nem merek szakítani. :/ Néha bizonytalan vagyok és reménytelenek tűnik a párom. Hiába küzdök érte és mindig mindenben én adok bele.Mindent kipróbáltam már,hogy vissza hozzam a szerelmet. Most már drasztikus módszerekhez kell folyamodnom, mint például zsarolás,fenyegetés stb. Ezeket fájdalmas kimondanom, de mást nem tudok csinálni, mert nem szeretném elveszíteni. Kitaláltam egy módszert, hogy pár napra itt hagyom, hátha észhez tér és be fogja bizonyítani mennyire szeret-e. Nem akarom össze törni vagy fájdalmat okozni neki, de tudni szeretném szere-egyáltalán! Nekem csak ő kell, nélküle nem tudnék élni! Szerintetek helyes lépés lenne???2013. aug. 1. 07:47
11/15 anonim válasza:
Hiába is erőszakoskodsz, ez a kapcsolat már lefutott.
12/15 A kérdező kommentje:
Azt mondod? :( én tényleg nem akarok erőszakoskodni, csak ragaszkodom hozzá és szeretnék helyesen dönteni
2013. aug. 1. 08:31
13/15 anonim válasza:
12-ik Talán beszélj vele még egyszer és nagyon légy egyenes.De nekem pl ha valaki elkezdene zsarolni olyan gyorsan röptetném mint a szél. Szóval emberileg különbözőek vagyunk, én nem tűröm, de ha valóban úgy érzed, hogy szereted, akkor szerintem ezt az egy dolgot még érdemes meglépned.
14/15 A kérdező kommentje:
Tényleg! Most már értelek titeket! Szóval nem kellett volna zsarolnom...igen kissé túl reagáltam a dolgokat :( Ezt nem kellett volna megtennem,de néha azokat bántjuk meg akiket szeretünk. Igen különbözőek vagyunk. De nagyon hálásan köszönöm a kommenteket és most már tudom mi a helyes! :)
2013. aug. 1. 08:43
15/15 A kérdező kommentje:
Amugy nem kell szó szerint érteni a fenyegetést.Csak mondtam neki jobb lesz ha összeszedi magát.Tudni szeretném ő mit érez irántam. Ha már nem szeret beszélni az érzéseiről.
2013. aug. 1. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!