Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám vissza nyerni a szerelmem bizalmát?
Figyelt kérdés
Lassan 1 éve együtt leszünk a barátommal, társkeresőn ismerkedtünk meg és ő már akkor is ugyan úgy szerette engem az elején mint most ,de akkor én még nagyon bizonytalan voltam mert korábban már felültett 1 srác és nem hittem senkinek ,de a barátom már akkor is komolyan gondolta velem.Én írtam anno megismerkedésünk elején 1 srácnak és az pedig pont az egyik haverja volt a barátomnak ,akkor össze tört benne minden de szerintem ez nem megcsalás volt ,de neki a mai napig fáj,és felhozza nekem ezt a témát . Már ezerszer megbántam és sokat szenvedtem ez miatt. Mindennél jobban szeretem . Kérlek segítsetek.2012. jan. 28. 18:14
1/2 anonim válasza:
Ezt mond el neki és kérd meg hogy ne hozza fel többet mert neked ez fáj. Ha ezek ellenére is felhozza akkor meg lapát, mert egy bunkó állat.
2/2 anonim válasza:
pl ha önkéntesen örökre megszakítod azzal a sráccal a kapcsolatot akivel megcsaltad, úgy hogy se sms, se semmi .. és ugyanezt elmondod neki, és akkor megpróbálhat bízni benned, de nehéz lesz, pláne ha előtte már hazudtál, talán örökre benne lehet h amikor nem vagy vele talán épp megcsalod, vagy hogy épp hazudsz arról hogy hova mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!