Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, mit tegyek? (Bővebben lent)
Van egy barátom akivel szeretjük egymást,ez szép és jó is csak van egy kis gond.
Hétköznap suliba járok,ő hétvégén dolgozik és kb. 2 hete péntek estenként tudunk csak találkozni.
A többi napon MSN-ezünk ahogy tudunk,mindig írja hogy hiányzom neki és ő is hiányzik nekem.
Eljött az őszi szünet,megörültem,de erre beállított tegnap a nővére a gyerekeivel,pár napig a páromnál maradnak,tudott róla csak nem akarta elrontani a
kedvem mert őszi szünetre terveink voltak.
Így itt lesz a jövőhét azt hittem többet találkozhatunk de látom tévedtem :(
A családot nem hagyhatja ott egy találka miatt
ezért meg se mertem kérdezni hogy találkozna-e velem :S
Szeretem a párom, ő is engem,de ez a kevés találkozás nem jó nekem,sokat sírok mostanában mert nagyon hiányzik,ha velem van mindent megad,de mégis kezdem elhanyagolva érezni magam.
Elhagyni nem akarom mert szeretem de ez így nem megy nekem tovább!
Kérlek segítsetek teljesen tanácstalan vagyok :(

Tökéletesen egyetértek az előttem szólóval. "semmi sem tart örökké" elnevezésű idézetnek még örülhetünk is. Nem is gondolná az ember, hogy ennek lehet pozitív tartalma is. No de a lényeg a kitartás. El tudom képzelni, hogy milyen rossz érzések kavarognak az emberben, hogy nem bírja tovább, mert mindjárt megőrül. Legyen nálad valami személyes dolga. Ha hiányzik nézz rá, érintsd meg, szorítsd magadhoz. És tudd, hogy ez a dolog az övé, amit neked szeretettel adott, hogy ha távol is van, ez a dolog veled van és erőt ad a folytatáshoz. (Tapasztalat) 33/F
Remélem tudtam erőt adni.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!