Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezd elegem lenni párom viselkedéséből. Hogyan érzékeltessem normálisan? (lent)
Figyelt kérdés
Amióta fegyőr, azóta folyamatosan durván viselkedik velem. Ha nincs olyan óriási nagy rend, amilyet ő akar mire hazaér, én vagyok lehordva, holott ő alapjáraton sosem segít. Ha valami nem úgy van ahogy ő akarja, akkor megint én vagyok a rossz. Vagy ha éppen közlöm vele hogy változtasson magán, akkor csak annyit vág hozzám, hogy ne én mondjam meg hogy mit csináljon meg stb.2013. júl. 31. 00:57
3/5 Didiiayer válasza:
Szerintem üljetek le és beszéljétek ezt meg. Ne azzal kezd, hogy váloztasson magán hanem, hogy neked ez nem esik jól, hogy így viselkedik. Ne rögtön megváltoztatni akard, hanem csak mondd el, hogy neked mi nem tetszik stb.
4/5 anonim válasza:
Az első "válaszoló" talán tényleg nyersen kérdezett, le is lett pontozva, de...! A házastársi viszonyotok, az intim kapcsolat hiánya mindenképpen okozója ennek a viselkedésnek. Lehet, ez is az ő hibája, de akkor is nagy jelentősége van. Valahogy értésére kellene adni, hogy te nem tartozol abba a kategóriába, mint az általa őrzött rabok, közöttük elvetemült bűnözők.
5/5 anonim válasza:
Hosszú távon veszélyesnek mondott foglalkozás, éppen ezért a személyiségtorzulás miatt.
Ha csak nem régóta dologzik ott, - hát azt gondolnám, nem véletlenül ment oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!