Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi bajom lehet? Tanácsokat várok;)
Elég hülyén érzem magam,mivel nem sok ember szenved attól,amitől én,még leírni se lehet normálisan,de megpróbálom. A gondom az,hogy amint megismerkedem egy helyes lánnyal,akihez fizikailag eléggé vonzódom,mihelyst megbizonyosodom róla,hogy a vonzalom kölcsönös és ő többet akar,már nem tartok rá igényt...szóval egyáltalán nem érdekel már a lány. Esküszöm nem direkt,szándékosan csinálom,tényleg mintha a libidóm nullára csökkenne,eltűnik a vágy. Ez megy már kb 8 éve,most 21 vagyok. Soha nem volt komoly kapcsolatom,csak ezernyi ilyen kavarás,aminek a végén egyáltalán nem vonzódtam már a kiszemelt lányokhoz. Nem tudom ezt hova tenni,de a másik oldalról meg már nagyon hiányoznak az érzelmek,szerelem stb. De rendszerint én vagyok az,aki eltűnik 1-2 hét ismerkedés után és lerázza a lányokat. Kezeltetnem kéne magam? ;) Simán lehet:)
Bármilyen tanácsot szívesen veszek,különösen aki hasonló cipőben jár,habár én ezt nem hinném:)
Kösz

Szerencsés vagy, te még azelőtt rájuk unsz, minthogy összejönnél velük. :D
Én összejövök velük, minden tökéletes 2-3 hónapig, aztán rájuk unok és szakitok. Jön a következő és igy tovább...
És 28 vagyok. :D
Tanács? Ha tudok adni, szólok. :D

Nekem az jutott eszembe az írásodból, hogy addig élvezed a helyzetet, ameddig meg nem kaparintod a lányt, utána viszont elveszik a vadászösztönöd. Vannak ilyen férfika, akik ebben lelik örömüket, hogy becserkészik a lányt, aztán továbblépnek. Vagy egyszerűen félsz leragadni egy lánynál. 21 éves vagy, van még időd.
22L

Sztem ez nem olyan ritka, mint te hiszed :P Ugyanebben a cipőben járok, sosem volt semmi problémám a csajozással, de mégis ahogy egy lánynak megérzem, hogy már kellek, onnantól kezdve ő nem kell nekem. Egyetlen egyszer volt komoly kapcsolatom, az egy hónapig tartott, de az alatt 3x taliztunk XD
Tanácsot sajna én nem nagyon tudok adni :P Nekem mindig azt mondják, hogy hogy ez azért van, mert még sosem voltam úgy igazán szerelmes (ez igaz is), meg hogy még mindig nem nőttem fel teljesen (ez is igaz), meg nagyon félek az elkötelezettségtől (ez is...) de majd egyszer eljön nekem is az a bizonyos nagy Ő. Hát úgy legyen, sajna ezt már elég régóta mondogatják :D
22/F

Szerintem meg keress fel egy pszichológust! Ha valaki, ő lesz az, aki tud segíteni a problémádon. Valószínű, valami rejtett félelem áll a háttérben, amit egy szimpla fórumozó nem fog tudni megoldani. Lehet egyszerűen az újtól, vagy épp a kötődéstől való félelem, de közrejátszhat egy, a múltban elszenvedett sérelem, de akár valami kellemetlen élmény egy közeli nőismerőssel is. Szerintem ha tényleg foglalkoztat a probléma, komolyan menj el egy pszichológushoz! Az egyáltalán nem szégyen, ha az embernek a teste beteg, evidens hogy elmegyünk a háziorvoshoz. Ha meg a lelke beteg, evidensnek kéne lenni, hogy a pszichológust keressük. (Vigyázz, nem pszichiátert, pszichológust!)
Egyébként meglepődnél, hogy hányan szenvednek ebben a problémában, és sokszor nagyon különböző okok miatt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!