Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok erre a szituációra?
A párom vett a csoporttárs nőjének Hello Kitty-s matricákat, állítólag cserébe egy előadás jegyzetért. Én ezen felhúztam magam, mert nekem egy kókadt virágot nem tud leszakítani. Nem venni, én beérném egy rakás szarral is, csak gondoljon már rám is. De a csoporttárs nőjének vett két csomagot is, aztán amikor mondtam neki utána, hogy ez szarul esett, mondta, hogy a 2. csomagot nekem vette, ha kell ideadja. Előtte este meg mondta, hogy vett kettőt neki, hátha egyért nem ad jegyzetet.
Eddig nekem mindig úgy vett dolgokat, hogy előtte többször emlegettem. Soha nem akar meglepetést okozni, mindig csak negatívan lep meg (pl persze, lemegyek hétfőn, vasárnap este, bocsi, mégsem)
Mit tegyek? Most se fogja fel, mit érzek. Ti mit tennétek?
Na nem mintha ilyen-olyan tárgyak ajándékozása hajdenagyon mértékadó lenne, de hogyha úgy érzed, nem figyel rád, akkor nem tisztel! Ez esetben dobd!
Barátnőt/barátot tartani csupán azért, hogy legyen, semmi értelme!
Én kiakadnék a helyedben. Mondd meg neki szépen, kulturáltan a problémád. Hogy nem az a baj, hogy nem vesz neked folyton ajándékokat, stb. Hanem hogy másnak igen, és rád csak úgy gondol, hogy ha már külön mondani kell ezek mellett. Szomorú:/
Hello K matrica egyetemen:D LOL Meg amúgy is:d Én elszégyelltem volna magam:D
Jogosan akadtál ki ezen, gondolhatna rád is, pl. egy szál virággal néha, szerintem mondd neki ezt így el ahogy leírtad és akkor legközelebb nem vét ilyen hibát.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!