Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Rámehet a kapcsolat?
Figyelt kérdés
A párommal 2 éve vagyunk együtt ! Lelkileg 100-ot nyújt, meg testileg is, de mégis hiányzik valaki a kapcsolatunkból ! Soha nem megyünk sehova, mindig itthol vagyunk.. annyira unalmas :( Rámehet a kapcsolat?2013. júl. 30. 11:29
1/9 anonim válasza:
Sajnos be kell látnod, hogy ellaposodott a kapcsolat. Amint jön egy lány vagy egy pasi, lépni fog valamelyikőtök. Ha ezt nem akarod, ülj le vele és beszéljétek át alaposan, ki mit szeretne, hogyan tudnátok feldobni a kapcsolatot újra.
28/F
2/9 anonim válasza:
Tudod hogy igen. Meg aztán ez rajtad múlik. de mivel tudod, hogy unalmas, akkor tudod, hogy valami hiányzik. akkor mi a kérdés? várod a válaszokat? persze, hogy rá.
3/9 A kérdező kommentje:
már 100x átbeszéltük, és nem megy a változtatás :( nem tudom mit tegyek , mert szeretem, de ez így nem jó ..
2013. júl. 30. 11:34
4/9 anonim válasza:
Írtad, h soha nem mentek sehova! AKKOR MENJETEK VALAHOVÁ!!!!!!!! Mire vártok?? Csináljatok programokat, találjatok ki valamit!
5/9 anonim válasza:
Első vagyok.
Ha már átbeszéltétek és nem hajlandó változtatni rajta, akkor jobb ha felkészülsz, hogy vége lesz.
Azt javaslom inkább Te lépj ki a kapcsolatból, mint hogy át keljen élned a megcsalás lélekölő traumáját.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem fog megcsalni, és már próbáltam kilépni a kapcsolatból, de nem engedte .. és nekem is fájt látni hogy szenved :/ olyan tehetetlen vagyok..
2013. júl. 30. 11:39
7/9 anonim válasza:
Változtatni sem tud, de nem is akar elengedni? Ez egy önző fax vagy önző liba. Menjenek az ilyenek a pixába. Adni nem akarnak, persze akényelmes szex miatt meg hasonlók kell neki a másik. TEnni is kell egy kapcsolatban. nem csak elvárni.
8/9 A kérdező kommentje:
ÉN lány
Ő fiú
Köszönöm mindenkinek.
2013. júl. 30. 11:42
9/9 Pendulum92 válasza:
Egy kapcsolatért minden percben tenni kell, nem működik magától. Ez van, ha elhanyagoljátok. Nem megbeszélni kell, és ülni a babérokon, hanem tenni is érte aktívan, ha éppen lusták vagytok, akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!