Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a jele annak ha a volegenye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jele annak ha a volegenyem csuful beszel velem?

Figyelt kérdés
Lesz szombaton az eskuvonk es feszult lehet,azert veszekszunk?

2013. júl. 29. 18:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
....
2013. júl. 29. 18:47
 2/14 A kérdező kommentje:
mi az?
2013. júl. 29. 18:48
 3/14 anonim ***** válasza:
79%
Mit jelent az,hogy csúful beszél veled ? :D
2013. júl. 29. 18:53
 4/14 A kérdező kommentje:
hat hogy haza kuld,meg azt mondta hogy lehuz egy pofot hogy elrepulok...es aztan a vegen pedig ezeket megbanja miket beszel,es azt mondta hogy nem utne meg soha,csak beszel,hogy ne hallgasson,meg mergebe csak..es hogy ilyen baratnot meg nem kapott amilyen en vagyok
2013. júl. 29. 18:56
 5/14 anonim ***** válasza:
biztos h hozzá akarsz menni??
2013. júl. 29. 19:09
 6/14 anonim ***** válasza:

Annak, hogy jellemtelen, gyenge ember, aki nem becsül. (És akkor még szépen mondtam.)

Úgy érzi, hogy most már mindent megtehet veled, mert már most ki vagy neki szolgáltatva. (Pl. az egész rokonság téged hibáztatna, ha most kiraknád.)

Nemsokára kapod az első pofonokat, pár éven belül a nagyobb veréseket is.

36F

2013. júl. 29. 19:11
 7/14 anonim ***** válasza:
fuss amíg lehet, én azt mondom.
2013. júl. 29. 19:19
 8/14 A kérdező kommentje:
maskep nagyon jol megvagyunk .szombaton lesz az eskuvonk.es arra gondoltam hogy mèrges azert mert eskuvo elott allunk ès sok volt a kiadàs szamara. meg 3 éve vagyunk egyutt ès 8eve ismerem. .
2013. júl. 29. 19:20
 9/14 A kérdező kommentje:
azt mondja hogy ilyen csaja nem volt mèg soha,aki megbecsüli. . egyik baratnoje meghalt mar reg
2013. júl. 29. 19:24
 10/14 anonim ***** válasza:
a helyedben elhagynám.. te ezt miért tűröd?
2013. júl. 29. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!