Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmincas, negyvenes pasik, egy gyors véleményt?
Értem a kérdést, de erre így nincs egyértelmű válasz. Mennyire lóg, illetve mennyire látszana a plasztika? Az implantátum részével egyetértünk, sokaknak az a legrosszabb (de sokaknak meg bejön).
Amúgy ha elfogadsz egy tanácsot, nem ettől leszel jobb nő, hozzáállás változással, fantáziával, stb. sokkal több hozzáadott érték teremthető.
Egy D kosaras mell ha lóg az nem szép látvány....és emiatt nem tudom, valaha merek-e valakivel eljutni olyan helyzetbe hogy levegyem a melltartómat :-(
Olyan gáz lenne, ha összejövök valakivel, aztán látom a csalódottságot az arcán....
Ilyen korban a mell formája másodlagos. Ha kedves vagy és nem hanyagolod el magad már jók az esélyeid. 36F
pölö nálam:)
Igazából látni kellene, de ebben a korban mindenki tudja, hogy mire számítson. Nekem is 2 gyerekes anyuka a párom és semmi bajom a melleivel. Persze vannak sokkal jobb mellű 20-on éves lányok, de ezért nem fogom lecserélni.
37/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!