Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja lehet a páromnak?
Sziasztok.
A párom a hétvégét a haverjaival töltötte,én meg barátnőimmel,családdal,egy kis kikapcsolódás gyanánt.
Pénteken úgy beszéltük,ma feljön skypera,és megbeszéljük
mi volt,utána meg a találkát. Fel is jött,de nem írt rám,
ráírtam,elmeséltem mi volt hétvégén,ő is,de olyan furcsa volt,pár szóban,és lassan írt,olyan semleges volt,mintha nem akarna velem beszélni,majd egyszer csak kb. 1 órája kilépett,semmi köszönés,csak kilépett...
Azóta is csak nézek ki a fejemből,nem tudom mi lelte,
nem szokott ilyen lenni,felhívni se mertem,nem tudom
mit gondoljak,szerintetek?
22/L (párom: 22/F)
Tudom,tudom...
Csak ha skype-n ilyen lerázó volt,lehet telefonon is az lesz,ha ilyen kedve van,ha felveszi persze.
lehet hogy csak fáradt volt vagy vmi foglalkoztatja és azért nem figyelt rád
hívd fel, beszélj vele és kérdezd meg tőle
hát, az tré ha fáradt és attól "lekezelő".
az én párom bármennyire elfárad (van, hogy napi 12-14 órát is dolgozik), akkor is normális, sőt, próbál kedveskedni. max elmondja, hogy nehéz napja volt és attól nyűgös, olyankor nyilván mindent megteszek, hogy kényelembe helyezhesse magát, és máris minden jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!