Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elengednétek?

Figyelt kérdés
Elengednéd a 17( novemberben lesz 18) éves lányodat a 23éves barátjával Törökországba nyaralni,több mint 1éve vannak együtt
2013. júl. 29. 15:00
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Hát de a barátom tényleg vigyáz rám,és elég felelősség teljes,magát tartja el stb. Szóval nem egy kis gyerek..
2013. júl. 29. 15:10
 22/29 anonim ***** válasza:
Nem egy elveszett lányka, ahogy nekem ebből lejön. Engem már 12 meg 13évesen is elengedtek nyaralni sulival. Minden attól függ h mennyire bizol a gyerekedben. Ha nem beszélgetsz vele, akkor ne csodálkozz, h nem fog neked elmondani dolgokat..
2013. júl. 29. 15:11
 23/29 A kérdező kommentje:
Sulival én is minden évben mentem többször is. De így egyedül és fiúval sosem
2013. júl. 29. 15:12
 24/29 Froncsi ***** válasza:

Kétlem, hogy 1 éves kapcsolat után az apuka majd pont a szex miatt fog aggódni :D

Egyszerűen annyi rosszat hallani külföldről, hogy attól fél, a lánya bajba keveredik.

Én sem engedném el a lányom emiatt, függetlenül attól mennyire bízom a barátjában.

Törökország olyan messze van :D

2013. júl. 29. 15:17
 25/29 anonim ***** válasza:
a kérdező lány nem "nem elveszett" csak felelőtlen és felhőtlen. ami jó, csak nem jön frankón, ha külföldi nyaralásról van szó. figyelj, kedves kérdező! emlékszek, mikor 18 voltam. és tudom, milyen vagyok most, 21 évesen (f)... ég és föld!!! ami pedig a magát eltartó fiúdat illeti. tudom, hogy imponál a felnőttsége, de addig nem tudod, mit jelent annak lenni, amíg nem vagy az...
2013. júl. 29. 15:21
 26/29 anonim ***** válasza:
11%

Persze,hogy elengednélek,minden normális szülő elengedné a gyerekét.

Apádnak tudomásul kell vennie,hogy felnőttél.

2013. júl. 29. 15:40
 27/29 anonim ***** válasza:
Ja persze.. mert az sokkal jobb, ha egész életében otthon ül. OMG :DDDDD UTAZNI KELL!!!!! Mikor, ha nem most? - mondják mindig a szüéeim. :)
2013. júl. 29. 15:41
 28/29 anonim ***** válasza:
*szüleim
2013. júl. 29. 17:13
 29/29 A kérdező kommentje:
Na végül elengedtek. 20.án megyünk :)))))))))
2013. aug. 7. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!