Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi jönbe 1 5-ödikes fiúnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jönbe 1 5-ödikes fiúnak?

Figyelt kérdés
Még nem hívtak el a sulibuliba ami nov 20-án lesz. Mit tegyek??? 11/L
2009. okt. 23. 18:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
a bohóccipő meg a cintányér
2009. okt. 24. 14:27
 12/22 anonim ***** válasza:
Nyugi van még időd, nem csak november 20ig, hanem a pasi dologig is.Én a barátnőimmel mentem sulibuliba amikor olyan fiatal voltam, mint te, elhiheted jobb, mint egy pasival.
2009. nov. 3. 19:51
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél nek 1 hónapos WOW accountot
2009. nov. 3. 20:20
 14/22 anonim ***** válasza:
Én megértelek, nekem is probléma volt ez, igaz, 13 évesen. Azért ezt nem úgy kell elképzelni, hogy most mindenki lány-fiú párban fog menni, én is azt hittem, és nem úgy volt! :) Vedd fel nyugodtan, amiben jól érzed magad, ne akarj kifordulni magadból, másvalaki lenni! Nem azon múlik, a fiúk később érnek, mint a lányok, és ötödikes korukban még nagyon gyerekesek. De ez nem baj, majd később másképp lesz! :) Nyugodtan menj az iskolabuliba a brátnőiddel! Nem kell oda "meghívás" :)
2009. nov. 3. 20:21
 15/22 anonim ***** válasza:
61%
Azta maci b@ssza meg :D Én is örülnék egy vidámpark belépőnek!!! :D 16/F :DDD
2009. nov. 3. 20:34
 16/22 anonim ***** válasza:
Hogy mi? Egy matchbox? remélem értékelitek az iróniát a válaszban...
2009. nov. 3. 20:54
 17/22 anonim ***** válasza:
Egy hónap WoW előfizetés és bármire képes érted :D
2009. nov. 3. 20:59
 18/22 anonim ***** válasza:
ha okosabb vagy nála.*-*
2009. nov. 3. 21:25
 19/22 anonim ***** válasza:
67%

Kedves Kerdezo!

HAGYD FIGYELMEN KIVUL AZ EDDIGI VALASZOKAT!!!! A sok idiota mar elfelejtette, hogy milyen is volt az eletuk egy ket evvel ezelott.

Ilyen idos korban a fiuk meg valoban gyerekesebbek, felenkebbek, mint a lanyok. Ha van kiszemelt aldozat, akkor probalj beszelgetni vele az erdeklodesi korerol, majd egy ket beszelgetes utan hozd fel a bulit, kerdezd meg, hogy megy-e. Ha el akar hivni, akkor ra fog kerdezni. Ha nincs kiszemelt, akkor csak varj. Ha megsem hivna el senki, akkor sem kell elkeseredni, menj el a buliba, erezd jol magad, tancolj, szorakozz es lehetseges, hogy ott jon ossze valami.

Barhogy is tortenjen, erezd jol magad, es ne feledd, hogy rengeteg buli es jobbnal jobb pasik varnak meg rad az eletben. Nem kell siettetni semmit, nem maradsz le semmirol.

24L

ui a wowos valaszokra: az ilyen kis idiotakat el kellene tiltani a gc vasarlastol

2009. nov. 3. 22:53
 20/22 anonim ***** válasza:

1 hónapos wow ACC nincs. Amire te gondoltál az a gamecard.

n00b

2009. nov. 4. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!