Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 14 évesen korai lenne járnom egy fiúval?
Figyelt kérdés
Ami azt illeti, van pár olyan ismerősöm, aki a 14. évében már az 5. fiúval jár. Én viszont még nem jártam senkivel. Nektek mi a véleményetek?2013. júl. 28. 20:02
2/12 anonim válasza:
Szerintem nem korai, amíg ez abban manifesztálódik (izé: nyilvánul meg), hogy megfogjátok egymás kezét, ölelés, puszi, aztán meg-megpróbálkozni a csókkal. De ennél több nem történik. :D (Függően attól, hogy a 14. életéved elején vagy végén jársz ha a végén, akkor a meg-megpróbálkozni a csókkal, az már komolyabb gyakorlás is simán lehet, mert 15 évesen már a csók "úgymond alap").
F17
3/12 anonim válasza:
Nemkorai, de nem legyen semmi több.
4/12 anonim válasza:
De hozzátenném, hogy ez függ a két egyén érettségétől (értelmileg). Viszont a csók tényleg a maximum... Még lehet úgy is sok, bár manapság... nem tudom. :))
7/12 anonim válasza:
Korainak nem korai mindaddig amíg tudjátok, hogy hol a határ.
8/12 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti én nem adom könnyen magam, tehát nem lehet bármit csinálni velem. Köszönöm az eddigi válaszokat :) Ment a zöld kéz.
2013. júl. 28. 20:11
9/12 sanias válasza:
az egyik ismerősöm 12 évesen már d*gott
10/12 anonim válasza:
Ha azt vesszük akkor egyáltalán nem kora. Mivel már sok olyan 11-12 éves van aki már nem szűz stb.. Szóval nem, nem korai :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!