Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baj, ha alárendelem magam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha alárendelem magam egy nőnek?

Figyelt kérdés

Bővebben:

Teljes mértékben.

Hagyom hogy megmondja hogy éljek, hogy öltözzek, hogy viselkedjek, avagy teljesen Papucs vagyok.

Utolsó barátnőmnél éveken át nagyon jól bevált.

Ti nők, szeretitek ha valaki irányítható, nevelhető? Az-az idomítható papucs?

2013. júl. 28. 01:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ismerek egy ilyen pasit, egy dominát vett feleségül. Amúgy szenved a házasságában, de nem tudja otthagyni...

Azért a nők 99%-ának ez nem jön be...

2013. júl. 28. 01:38
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem jó a kérdésed.

Nem lehet általánosítani. Nincs olyan, hogy "ti nők". Ezen kívül ez a dolog mindig kettőn múlik.

Van olyan boldog párkapcsolat, ahol ez beválik. A többség azonban valószínű, nem ilyen.

2013. júl. 28. 02:04
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Minden napokba szerintem gáz,bár engem vonz az alárendelt szerep sexuálisan de nem viszem ki a hétköznapokba pedig az ágyba sub vagyok párom meg domina :) de minden napokba teljesen normálisak vagyunk ès ez a femdom játék is heti egyszeri.
2013. júl. 28. 03:02
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Elég makacs, kissé agresszívabb típus vagyok, a barátom simulékonyabb, ami nekünk megfelelő, különben folyton veszekednénk, és hamar vége lett volna a kapcsolatnak. Ettől függetlenül nem akarom irányítani, nevelni, nem egy kutyáról van szó. Azt, hogy öltözik, mit eszik maga is el tudja dönteni, nem vagyok az anyukája sem.
2013. júl. 28. 11:17
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

A papucs és az alárendelt nem ugyanaz.

A domina sub kapcsolat nekem is bejön, a papucs nem.

33/N

2013. júl. 28. 18:40
 16/21 anonim ***** válasza:

Te jól érzed magad ebben a kapcsolatban?

Ha jelenleg igen, akkor is ki kell ábrándítsalak: egy nő sem szereti a papucs, nyámnyila férfiakat. Eleinte élvezik talán, hogy uralkodhatnak, de idő kérdése és dobni fognak.

2013. júl. 29. 14:10
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

A papucs és sub nem ugyanaz.

Egy sub nem feltétlen papucs, sőt. Pont az a jó hogy egy férfi erős, határozott, mégis irányíthatóvá válik, ha valaki jól közelíti meg. Így uralható.

2013. júl. 31. 21:14
 18/21 A kérdező kommentje:

Szomorú, vagy nem... a kérdés komoly...

Megalázó vagy nem, ilyen vagyok.

2013. júl. 31. 21:48
 19/21 anonim ***** válasza:
Sajnos én is ilyen vagyok, de próbálok tenni ellene... Nagyon nehéz.
2015. márc. 24. 07:40
 20/21 anonim ***** válasza:

Ha a barátnődnek tetszik akkor jó.

Ha örömet akarsz okozni neki vegyél egy erényövet, hogy még azzal is korlátozzon :D

2015. márc. 24. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!