Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha alárendelem magam egy nőnek?
Bővebben:
Teljes mértékben.
Hagyom hogy megmondja hogy éljek, hogy öltözzek, hogy viselkedjek, avagy teljesen Papucs vagyok.
Utolsó barátnőmnél éveken át nagyon jól bevált.
Ti nők, szeretitek ha valaki irányítható, nevelhető? Az-az idomítható papucs?
Ismerek egy ilyen pasit, egy dominát vett feleségül. Amúgy szenved a házasságában, de nem tudja otthagyni...
Azért a nők 99%-ának ez nem jön be...
Nem jó a kérdésed.
Nem lehet általánosítani. Nincs olyan, hogy "ti nők". Ezen kívül ez a dolog mindig kettőn múlik.
Van olyan boldog párkapcsolat, ahol ez beválik. A többség azonban valószínű, nem ilyen.
A papucs és az alárendelt nem ugyanaz.
A domina sub kapcsolat nekem is bejön, a papucs nem.
33/N
Te jól érzed magad ebben a kapcsolatban?
Ha jelenleg igen, akkor is ki kell ábrándítsalak: egy nő sem szereti a papucs, nyámnyila férfiakat. Eleinte élvezik talán, hogy uralkodhatnak, de idő kérdése és dobni fognak.
A papucs és sub nem ugyanaz.
Egy sub nem feltétlen papucs, sőt. Pont az a jó hogy egy férfi erős, határozott, mégis irányíthatóvá válik, ha valaki jól közelíti meg. Így uralható.
Szomorú, vagy nem... a kérdés komoly...
Megalázó vagy nem, ilyen vagyok.
Ha a barátnődnek tetszik akkor jó.
Ha örömet akarsz okozni neki vegyél egy erényövet, hogy még azzal is korlátozzon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!