Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes vagyok egy fiúba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy fiúba aki csak meg akar dugni. (? ) KOMOLY A BAJ!

Figyelt kérdés

ő egy nagyon kedves személy és régen ismerjük egymást. Csak nemrég tett egy fair ajánlatot,amit én persze nem fogadhatok el mert csak egy szexről lenne szó ,ő pedig nem tudja hogy nekem mennyire tetszik. Ő megnyugtatni akar vele hogy "hé csak dugnánk egyszer ha akarod,semmi több" én viszont sokkal többet szeretnék tőle. De attól félek ha elmondom neki mit érzek,az tönkreteszi a barátságunkat.Vagy az már îgyis-úgyis tönkre megy egy ilyen után. Mit csináljak most?? HELP!

Bocsi ha zavaros,csak nagyon ki vagyok bukva. Ő 17 én 16éves vagyok és szűz,ha szàmít ez.

2013. júl. 27. 23:29
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
Velem is ugyan ez volt. Szerelmes voltam belé,a srác ezt nem tudta viszont. Mondta,hogy velem szeretné elveszíteni,hagyott gondolkozási időt,aztán a végén mondtam neki,hogy olyannal szeretném elveszíteni akivel együtt vagyunk. Elkezdtünk erről a témáról beszélni,mi lenne,ha együtt lennénk... Mind1,a lényeg,hogy nem mentem bele és nem bánom. Csak szexre akart volna használni,mert amúgy ő összejött egy csajjal áprilisba és én ezt az egészet csak május végén tudtam meg! Ha jót szeretnél magadnak akkor nem mész bele,mert a végén te fogsz összetörni, a te lelked fog sérülni. Mond neki azt,hogy olyannal szeretnéd elveszíteni akivel együtt vagy és tudod,hgy nem hagy ott az elsőnél! Nézd meg mit reagál rá! De,ha csak barátok vagytok akkor tényleg ne menj bele,ha jót akarsz magadnak!
2013. júl. 27. 23:59
 12/14 anonim ***** válasza:
10%

Ismered a Kinos cimu sorozatot?

Ott is lefekudtek (sokszor), es a lany (15) szerelmes volt a fiuba (16-17). Aztan par honap mulva osszejottek.

Aztan ket het mulva szakitottak.

De most megint egyutt vannak, mar tobb honapja! :3

Es itt tartok most, es most jon a 3. evad. :D

Gondolom ez most nem igazan erdekelt teged, de mindegy. :D

Gondold at szerintem ezt az 'ajanlatot', beszelj meg vele, es csak azutan donts. :)

2013. júl. 28. 12:51
 13/14 A kérdező kommentje:

Neki volt már egy csomó ilyen "kalandja"de barátnője még egy se. Mesélte hogy tanév elején szerelmes volt egy lànyba,elmondta neki, az meg elhajtotta a francba.

Azt hiszem vigasztalódni akar.

Megs e fordult a fejemben hogy elfogadjam kapcsolat nélkül a szexet. De igazatok van. Ha ilyenre kér(pedig tudja hogy szűz vagyok) akkor nem is a barátom.:(((( nagyon fáj, és össze-vissza sîrtam a párnámat,de én is elzavartam a fenébe. Azóta is folyton hívogat,hogy mi a baj meg ő nem ő gondolta:(

Köszönöm mindenkinek. Máris adom a zöldet.

2013. júl. 29. 21:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Én szívesen randiznék veled :)
2014. szept. 21. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!