Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másnak is volt már ilyen egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is volt már ilyen egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Szeretjük egymást, de már nem ugyanolyan mint eleinte. Mindig csak az a rossz érzés van bennem az a lelki fájdalom. Már nem ugyanolyanoik a beszélgetéseink , és sokkal kevesebbet is találkozunk. De szeretjük egymást csak amikor visszagonbdolok az egészre nem az a jó érzés van hanem inkább az hogy fáj. Ilyenkor mit lehet tenni ? Legyen vége a dolognak ? vagy van valami más ?
2013. júl. 27. 19:45
 1/5 anonim ***** válasza:
nem értem hogy miért fáj, de ha neked rossz akkor szakíts vele
2013. júl. 27. 19:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Azért, mert nem ilyen volt a kapcsolat és ha az utóbbi időre gondolok vissza meg arra ami volt akkor fáj, hogy már nemugyanaz
2013. júl. 27. 19:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért vagy valakivel mert boldog vagy. Ha ez nem így van, akkor lépj le!!!
2013. júl. 27. 19:48
 4/5 anonim ***** válasza:
A kapcsolatok már csak ilyenek, folyamatos a változás, alakulás. A kapcsolatokért dolgozni kell, mindkét félnek. Ha nem teszik, akkor jön az ellaposodás. Vagy tudtok tenni érte közösen, vagy szakítsatok.
2013. júl. 27. 19:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Én próbálok tenni ellene mindig, de ő.... Olyan egyirányú dolog az egész. Aztán meg ha ő mond valamit és pont nem érek rá abban az időpontban akkor én vagyok rossz és az én hibám hogy ő szomorú. De előtte én 5x mondtam hogy jöjjön valamerre és állandóan visszautasította hogy akkor pont nem ér rá
2013. júl. 27. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!