Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan változtassak ezen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan változtassak ezen? Vagy éppen rajta?

Figyelt kérdés

Szerintetek hogyan érhetném el, hogy a fiúm kicsit többet foglalkozzon velem, vagy hogy még jobban hiányozzak neki, ha nem vagyok vele??

Ő 22 éves, én 17.

Plusz, elég sokat lóg a haverjaival, azt nem mondom, hogy linkeskedik, de van olyan, amikor elmegy velük bulizni...

Nem akarok hisztizni neki, mert tudom, hogy azzal semmit sem oldok meg, de valahogy mégis csak a tudtára kéne adnom, hogy nekem ez így rosszul esik...

Hogyan érhetném el, hogy engem is elvigyen, vagy hogy megkérdezze, hogy nem mennék-e vele??

Ötlet?

2009. okt. 23. 11:25
 1/5 anonim ***** válasza:
ne nyomd el. hagyjál neki szabadteret, különben leveszted. ha neked ez így nem jó, akkor nem illetek össze, akkor keress mást.
2009. okt. 23. 11:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy megkérdezed, hogy nem vinnél-e el engem is. Ha nemet mond, elmennék csajokkal bulizni és leszarnám,

Ha ő nem akar veled foglalkozni, akkor te nem fogod rábírni semmivel őt.Max ha látja, hogy te is tudsz 9nálló döntéseket hozni és elmenni nélküle, tehát hogy nem vagy hozzáragadva, hogy nélküle ne tudj semmit tenni.

ha erre sem kapja fel a fejét, megette a fene....

2009. okt. 23. 11:40
 3/5 A kérdező kommentje:

Annyira szeretem, hogy inkább tolerálom neki a hülyeségeket, de egyszerűen nem tudnék szakítani vele...:(

De az meg milyen hülyén jön ki, hogy én kérdezem meg, hogy "nem viszel magaddal"? Olyan izé lenne...:S

Szóval, éljek én is teljes életet ilyen szempontból, bulik stb. és hagyjam rá ezt?

2009. okt. 23. 11:44
 4/5 anonim ***** válasza:

A párkapcsolat nem azt jelenti,hogy egymásnak vagytok csak és kizárólag, hanem egymás életének a részeivá váltok.

Nyugodtan menjen el bulizni, tedd te is ugyanezt, szükség van rá. Kell,hogy a saját társaságában legyen ő is,te is.

Hajrá!

23L

2009. okt. 23. 12:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Akkor ne tegyem szóvá, nézzem el neki?! Szted? :$
2009. okt. 23. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!