Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szerint hülye vagyok, akkor miért van velem?
Hát lehet szombaton nem dolgozik 6ig, csak délig... :)
De egyébként nagyon sok pasi bánik így a nőkkel, lekezelően, mintha ők mindent tudnának, a nő meg semmit. Ám az is igaz, hogy sok nő valóban elég sötét tud lenni. Elég ha egyszer valami bénát szólsz be és már rád is húzza a "butuska" szerepet és utána már nehéz ebből kibújni, mert kész, elkönyvel ostobának. Uhh, belegondolva a környezetemben a legtöbb pasi ilyen, így bánik a nőkkel.
Velem nem, mert nem hagyom magam, meg persze az IQ-m is átlagon felüli. :D Na, de a lényeg. Állj ki magadért! Ha legközelebb lehülyéz, akkor simán vágd a fejéhez, hogy b*ssza meg, ne legyen veled, ha ennyire hülyének tart, nem a kutyája van, hanem a nője, vagy tanuljon meg tisztelni, vagy húzzon a francba! Csak ezt ne hisztizve add elő, hanem véresen komolyan, még akkor is, ha nem is gondolod annyira komolyan. Csak azt kell elhitetned vele, hogy komolyan beszélsz és komolyan is kell téged venni. Mert amíg hagyod, hogy lehülyézzen, hülyének is fog gondolni.
Ha úgy érzed, hogy csak a tested miatt vagy neki jó, akkor inkább hagyd ott. Monnd neki, hogy:
-bocs, de én túl hulye vagyok hozzád. csá
És mi van akkor, ha tényleg a tested miatt van veled? Ha nem talál maganak hasonlót? A nők nagyon sokat elképesek tűrni és mire elegük lenne vagy észbe kapna, addigra már túlságosan is késő. Ne legyél te is vak a szerelemtöl. Szedd össze magad. Gondolj arra, hogy egy másik fiú nem bánna veled így. Szerintem, de gondolkozz el azon, amit írtam.
Kézcsók az összes hölgynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!