Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szerint hülye vagyok, akkor miért van velem?

Figyelt kérdés
Sokszor mondja ,hogy hülye vagyok most nem tudhatok mindent és az én szüleim nem mondanak el sokmindent az életről már 20 éves vagyok nem a szexre értem,hanem ilyen alapvető dolgok ,most már eléggé idegesít,hogy mindig ezt kapom tőle ,hogy hülye vagyok most is telefonon beszélünk és azt mondja nemsokára itthon lesz én meg mondom miért? Mert 6kor fog végezni erre azt mondja hülye vagy és lerakja a telefont.De olyan hangsúllyal mondta mint aki mondjuk hamarabb fog végezni vagy valami és akkor én vagyok a hülye?Most már tényleg szarul esik.
2013. júl. 27. 10:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát lehet szombaton nem dolgozik 6ig, csak délig... :)

De egyébként nagyon sok pasi bánik így a nőkkel, lekezelően, mintha ők mindent tudnának, a nő meg semmit. Ám az is igaz, hogy sok nő valóban elég sötét tud lenni. Elég ha egyszer valami bénát szólsz be és már rád is húzza a "butuska" szerepet és utána már nehéz ebből kibújni, mert kész, elkönyvel ostobának. Uhh, belegondolva a környezetemben a legtöbb pasi ilyen, így bánik a nőkkel.

Velem nem, mert nem hagyom magam, meg persze az IQ-m is átlagon felüli. :D Na, de a lényeg. Állj ki magadért! Ha legközelebb lehülyéz, akkor simán vágd a fejéhez, hogy b*ssza meg, ne legyen veled, ha ennyire hülyének tart, nem a kutyája van, hanem a nője, vagy tanuljon meg tisztelni, vagy húzzon a francba! Csak ezt ne hisztizve add elő, hanem véresen komolyan, még akkor is, ha nem is gondolod annyira komolyan. Csak azt kell elhitetned vele, hogy komolyan beszélsz és komolyan is kell téged venni. Mert amíg hagyod, hogy lehülyézzen, hülyének is fog gondolni.

2013. júl. 27. 10:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg ő a hülye és ezt ezzel próbálja leplezni. Nekem is sok olyan barátom volt, akik nem tudták elviselni, hogy butábbak, ezért folyton lehülyéztek csak úgy. Ne hagyd magad, mert ha látja, hogy veled ezt lehet, akkor annál jobban fogja csinálni és ki tudja meddig megy el abban, hogy megalázhasson...
2013. júl. 27. 10:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Hülyézd vissza !
2013. júl. 27. 10:28
 4/7 A kérdező kommentje:
de ez nem olyan munkahely ahol ő dönti el meddig dolgozik hanem addig kell ott lennie, itt nem engedik el hamarabb.Már kezdem úgy érezni,hogy csak a testem miatt van velem amúgy meg csak elvisel.
2013. júl. 27. 10:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele! Tudnia kellene róla, hogy rosszul esik neked.
2013. júl. 27. 10:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha úgy érzed, hogy csak a tested miatt vagy neki jó, akkor inkább hagyd ott. Monnd neki, hogy:

-bocs, de én túl hulye vagyok hozzád. csá

És mi van akkor, ha tényleg a tested miatt van veled? Ha nem talál maganak hasonlót? A nők nagyon sokat elképesek tűrni és mire elegük lenne vagy észbe kapna, addigra már túlságosan is késő. Ne legyél te is vak a szerelemtöl. Szedd össze magad. Gondolj arra, hogy egy másik fiú nem bánna veled így. Szerintem, de gondolkozz el azon, amit írtam.

Kézcsók az összes hölgynek.

2013. júl. 27. 11:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Jól látod, mi a helyzet, de ha még mindig szétteszed neki a lábad, tényleg hülye vagy!
2013. júl. 27. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!