Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek jött össze egyetemen sok kapcsolatotok?
Volt pár kapcsolatom eddig de semmi komoly, most egyetemtől várnám a csodát, hogy ott már lesznek normálisabb emberek is, és kicsit máshogy működnek a dolgok mint középsuliban.
Nektek milyen volt az egyetem kezdete?
20/F
Dehogy.... Egy lánnyal jöttem össze a második félévben amikor együtt kezdtünk tanulgatni. Mivel én bejárós voltam ő meg kollégiumba lakott így nem találkoztunk sokat, mert én 30 percet buszoztam be ő neki meg gyalog 10 percnyire volt az egyetem. Amikor a szülei felköltöztek ide a második fél évben akkor egy városba kerültünk és akkor többet jártunk össze, és akkor jöttünk össze. De nem tartott sokáig, mert én otthagytam az egyetemet mert a szüleimnek kellett segítenem mert anyukám beteg volt és apám fizetése kevés volt így munkát kellett vállalnom és ott is ragadtam de a kapcsolatom is tönkrement mivel 12 órás műszakba dolgoztam így nem értem rá a hétvégi bulikra sem, ami felemésztette az egészet.
persze időnként még találkozgatunk meg összeülünk beszélgeti egy kávézóba a jelenlegi párom nem nagyon nézi jó szemmel, de megérti, mert a barátság megmaradt köztünk és ők is jó barátok lettek.
Nekem első félévben volt jópár futó kapcsolatom. Aztán 2. félévben ismerkedtem meg a párommal.
Ha sokat akarsz csajozni, akkor menj koleszba, és bulizz sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!