Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Milyen vot az első kapcsolatotok?
Figyelt kérdés
Hany évesek voltatok? A pasi hány èves volt? Hogy jötetek össze? Szerelem volt-e? Meddig jutottatok el (pl csok, szex)? mennyi ideig tartott? Hogy lett vége? És egyéb szerintetek fonts dolgok...? :)2013. júl. 11. 07:13
1/6 anonim válasza:
Sosem felejtem el,életem leghosszabb és legszebb kapcsolata volt:)) 14 voltam(most 17 leszek),ő akkor volt 16-17. Messze laktunk egymástól,de mégis minden héten megoldottuk,hogy találkozzunk(Budapest-Pécs),és tényleg minden a helyén volt. Akkor azt hittem,minden kapcsolat ilyen,aztán mostanra rájöttem,hogy tényleg kivételes és ritka...:) 6-7 hónapja jártunk,mikor a nővére azzal hívott fel egyik nap,hogy meghalt...Csak így,hirtelen,a semmiből,mint valami vicc... Mondanom se kell,teljesen összetörtem,lehet,hogy mert kicsi voltam még,lehet,hogy mert teljesen belezúgtam. Hónapokig dokihoz kellett cipelni,hogy elfogadjam a helyzetet.. Mégis,őt tartom eddig az első olyan srácnak,akivel nagyon-nagyon sokáig együtt lehettünk volna,ha ez nem történik meg. Egyébként csak csókig jutottunk,sosem mertem nagyon többet.
2/6 A kérdező kommentje:
Ez gyönyörû...
2013. júl. 11. 07:31
3/6 A kérdező kommentje:
És sajnálom...
2013. júl. 11. 07:32
4/6 anonim válasza:
A baráti társasággal ültünk össze kártyázni, beszélgetni, sütögetni, és ők is odakeveredtek. Ott elkezdtünk beszélgetni, számot cseréltünk. Fura, mert egy faluban lakunk, de csak látásból ismertünk egymást. Beszélgettünk telefonon, találkoztunk. Amikor összejöttünk húsvét volt. Ők eljöttek hozzánk locsolkodni. Kérte hogy találkozzunk este a parkban. Este leültünk egy padra a parkban beszélgetni, beszélgettünk. Aztán hazakísért és megcsókolt, és igazából azóta együtt vagyunk. 2008-ban megkérte a kezem, 2009 májusában összeházasodtunk, és most vagyok várandós az első közös gyerekünkkel.
5/6 A kérdező kommentje:
Es o volt az elsõ?
2013. júl. 11. 11:15
6/6 anonim válasza:
A suliban láttam meg... közben meg szerelmes voltam egy osztálytársamba. Aztán egyik nap köszönt nekem, kinyitotta az ajtot, elöre engedett. Elkeztünk beszélhgetni. Másnap elkérte a számom, és 3 orán keresztül beszélgettünk. Lassan kiábrándultam az osztálytársambol és beleszerettem. Felmérhetetlen volt az a szeretet amit éreztem. Amikor összejöttünk azt hittem én vagyok a legbolgogabb ember, de ez az öröm hetekig sem tartott. Összevesztünk, aztán a fejemhez vágta hogy csak azért kellettem neki mert nem akart elveszitteni egy fogadást, játszott velem. Csak a csókig jutottunk el. Azota is bánom hogy szoba áltam vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!