Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mivan?

Figyelt kérdés
EN egy 18 eves lany vagyok es a barati koromben an egy srac aki tettszik,de az a baj hogy 10 evvel nagyobb mint en...Viselkedese alapjan en is tettszek neki,csak egy ido ota megvaltozott a viselkedese...En olyan agyok,hogy akit nem ismerek avval nem nagyon beszelek,mert hat szegyenlos vagyok.Es beszelgettunk facebookon es mondta,hogy ot zavarja ,hogy nem nagyon beszelek,hogy nem engedem kozel magamhoz,hogy megismerjen.De mikor kint vagyunk mindig piszkalodik,beszol stb. de nem lepi at a hatart,sot nagyon szepen beszel velem mikor nem piszkalkodik.De par napja nem tudom milyen baja van,mar nem nagyon beszelunk,sot egy masik lannyal elvan.Mit tegyek?Ne mondjatok azt hogy kerdezzek ra mert szegyelem magam.Es mielott elkezdnetek oltani hogy tul nagy hozzam,nem szukseges,ezt en is tudom,csak nem tudok parancsolni az erzeseimnek...Segitsetek,legyszives.Es elnezest,hogy ekezet nelkul irtam
2013. júl. 26. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:
"10 evvel nagyobb mint en". xD
2013. júl. 26. 16:22
 2/5 A kérdező kommentje:
?
2013. júl. 26. 16:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Na itt a gond már nem kicsi.
2013. júl. 26. 16:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha még csak az ékezettel lenne a hiba, ám a helyesírásod hihetetlenül pocsék...

Na, de most komolyan. Az, hogy 10 évvel idősebb nálad, ne legyen akadály! Ezen ne is kattogj!

Inkább azon problémázz, hogy valószínűleg lekésted őt. Meg volt a lehetőségetek, hiszen az alapján, amit leírtál, bukott rád, de mivel nem közeledtél felé, tovább lépett. Azért egy felnőtt férfinek vannak igényei, ha tetszik neki egy lány, akkor nem fog leállni vele hónapokig flörtölgetni, csak ha nagyon elesett a szerencsétlen. :)

Szedd össze magad és ha úgy látod, hogy még nem melegedtek bele a másik lánnyal, akkor közeledj a sráchoz, jelezd neki, hogy tetszik neked és FLÖRTÖLJ vele sokat!

2013. júl. 26. 16:28
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsot:)
2013. júl. 30. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!