Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem tudom elfelejteni?
Egy lány nem megy ki a fejemből...ill óvodáig visszamenőleg emlékszem a szerelmeimre,de most a legutóbbiról van szó.
külföldi...ritkán találkoztunk...és szeptember óta nem beszélünk,mert megharagudott rám.(de mindenki nekem ad igazat)
és nem tudom elfelejteni, sokszor vele álmodtam, nem keresem a képeit,nem nézem közösségi oldalon a profilját, gondolataimat próbálom arra irányítani,h kész vége van, lépjek tovább.de nem megy.nem kötelező szenvednem...nem vagyok én mártír,és képes vagyok arra,h továbblépjek,de miért nem megy?most ez vmi jel,vagy...miért nem tudom elrendezni az érzéseimet?
köszönöm a válaszokat!

idö idö idö....
jo uton haladsz ha nem nézegeted a képeket, probálsz nem rá gondolni. de ha valakit nagyon szeretsz azt nem lehet 1 hét alatt elfelejteni.4 éve szakitottunk az elsö barátommal (7 hétig voltunk együtt!) és még két év után is azt éreztem amit most te.
ma ugy vagyok vele, hogy nem tudok rola, nem nézegetem a képeket, nem gondolok rá, de tudom hogy iszonyu rossz lenne ha látnám, ha megnézném a közös képeinket, feleleveniteném az emlékeket. L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!