Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem tudom elfelejteni?

Figyelt kérdés

Egy lány nem megy ki a fejemből...ill óvodáig visszamenőleg emlékszem a szerelmeimre,de most a legutóbbiról van szó.

külföldi...ritkán találkoztunk...és szeptember óta nem beszélünk,mert megharagudott rám.(de mindenki nekem ad igazat)

és nem tudom elfelejteni, sokszor vele álmodtam, nem keresem a képeit,nem nézem közösségi oldalon a profilját, gondolataimat próbálom arra irányítani,h kész vége van, lépjek tovább.de nem megy.nem kötelező szenvednem...nem vagyok én mártír,és képes vagyok arra,h továbblépjek,de miért nem megy?most ez vmi jel,vagy...miért nem tudom elrendezni az érzéseimet?

köszönöm a válaszokat!

2009. okt. 22. 21:22
 1/6 anonim ***** válasza:
49%
Mert még mindíg szereted. És hiába tiltakoznál az érzés ellen, nem múlik, szerintem sajna ez ellen nem sokat tehetsz...
2009. okt. 22. 21:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanebben a helyzetben vagyok... Kilenc hónap után májusban szakított velem a francia barátom, egyik napról a másikra... Azóta én is felejteni próbálok, sokszor úgy érzem, hogy talán végre sikerül, de aztán jön valami, ami rá emlékeztet, és rá kell jöjjek, hogy mégsem... :S Ötletem sincs, mit tehetnél (tehetnénk), de ha találsz valamit, velem is megoszthatnád... ^^
2009. okt. 23. 21:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én egy 16 évvel ezelőtti szerelmemet nem tudom elfelejteni,pedig azóta férjhez mentem:(
2009. nov. 14. 21:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

idö idö idö....

jo uton haladsz ha nem nézegeted a képeket, probálsz nem rá gondolni. de ha valakit nagyon szeretsz azt nem lehet 1 hét alatt elfelejteni.4 éve szakitottunk az elsö barátommal (7 hétig voltunk együtt!) és még két év után is azt éreztem amit most te.

ma ugy vagyok vele, hogy nem tudok rola, nem nézegetem a képeket, nem gondolok rá, de tudom hogy iszonyu rossz lenne ha látnám, ha megnézném a közös képeinket, feleleveniteném az emlékeket. L

2009. nov. 14. 21:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát talán ha összejönnél valakivel, akkor elfelejtenéd. Én mindig csak így tudtam elfelejteni az exeket. Lehet, hogy nem szép azzal szemben, kivel összejössz, de így talán sikerülhet, és boldog lehetsz az új pároddal. Nekem volt egy nagy plátói szerelmem, és csak úgy tudtam elfelejteni, hogy összejöttem egy lánnyal, akivel már 2 éve és 2 hónapja vagyunk együtt. Viszont az biztos, hogy teljesen elfelejteni nem fogod!
2009. nov. 15. 02:11
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem se ment ki egy fiú, a legfontosabb hogy mindig tereld a figyelmed sose gondolj rá, hidd el a legfontosabb az idő, és megtaláltam azt akit igazán szeretek, hidd el neked is időkérdése és megtalálod azt akit szeretsz lehet hogy ott van a szemed előtt csakk épp még nem vetted észre =)
2009. nov. 15. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!